Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
slug
senior tag
válasz
razorka777
üzenetére
letoltam subaruval, cash-bol egyszerubb autot venni mint goldbol, aztnem tudok farmolni
-
slug
senior tag
válasz
razorka777
üzenetére
sajnos azt hasznaltam time trialnal, most subaruval probalkozom majd ha "megjon"
-
BeZol
őstag
Most sokat unatkoztam, így az elmúlt 2 napban magamhoz képest nagyon sokat farmoltam, de csak sima regulációs versenyekkel. 11.290-es idő kell a T5 elite 2-höz, már 11.340-nél jártam shax agerájával, erre jött a bug h minden oda, és buktam a 3 hónapos játékidőm alatt összekukázott 44 fusion partot és lett össz-vissz 9, és még tuningoltahom fel a kocsit szinte nulláról, és stage 6-ot honnan szerzek hozzá franc tudja, mert ez gyárilag nem is tuningolható stage 6-osnál kisebbre, szóval agyrém, és most 12.250-eket megyek vele... Pedig már olyan kevés hiányzott, és akkor +58% rp-ket adott volna... Nekem ez a terv, de most már rá kell nézzek larry gta spano-jára, hátha ott összejönne az idő, csak azt még bottal sem piszkáltam.
Én továbbra sem értem hogyan farmolnak egyesek live race-eket. Ha most félreteszem azt, hogy bugos az egész, és tegyük fel h megy rendesen, akkor is legalább 1,5-2xer annyi idő letolni ott 1 meccset, mint 1 regulációs versenyt, és akkor még nem mentünk bele h bugos lesz a verseny, vagy szimplán kikapunk, és csak feleslegesen égetem az üzemanyagot.
Néha jár 500-800 rp 1-1 versenyért, de a többség 300 körül ad, és még ez sem fix h megvan mert lehet kikapok, és eleve 1,5-2xer annyi időt szívtam 1 versennyel.
Tehát én sima t5 regulációt farmolok shax kocsijával, fixen jár 12.300 cash, és 230rp, és ehelyett lenne kb. 245-246 rp, ha rápasszintom az elite licenset.
Viszont most ugye jól beleköptek a levesembe, szóval ha nem adják vissza amim volt, akkor újabb bő 3 hónap ketyeg vele...A távlati célom lenne egy ilyen emulátoron automatizált cash-farmolósdi megoldása, amit majd live race-en áteresztek a mobilos iOS játékomba
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
BeZol
őstag
Az maga a játék data része. Az apk 28mega, az obb pedig 2x400-500mb.
Ha csak az apk-t teszed fel a dupla kattintással fel is telepíti, viszont kiírja h hiányzik adat le kell tölteni (ez az obb fájl közel 1GB-nyi adata), amit viszont nem tud megcsinálni (hiszen google play alapján fel sem tehetnéd a játékot), és ezért kell a megfelelő mappába berakni, és ha ez sikerült, akkor amikor elindítod a játékot, akkor egyből be fog tölteni.
Van pár buktató, lehet h módosított játékot szedsz le, amit megmodoltak, ilyet még nem próbáltam.
Az is lehet, hogy rossz mappába másolsz, mert azt hiszem 2 ilyen hely is van ahova be lehetne tenni, de csak az egyik a nyerő.
Számomra a legmacerásabb, hogy lássa az emulátor a megosztott mappát, ahonnan a windowsból át tudom másolni az emulátor megfelelő mappájába. Andy-vel van erre rendes mappa, mégpedig a felhásználónév/talán documents/andy mappa, és amit ide raksz, azt az emulátor shared mappájában látni fogsz.Andy-vel az a baj, hogy nem olyan szép a játék, a visszaszámláló sincs rendesen animálva, ha rootolni akarod az Andy-t, ahhoz andy rootkit-et kell még külön telepíteni, míg más emulátorban ez csak egy opció kipipálása a menüben...
CSR2-höz nincs előre betöltött keymapper, ezért az Aurora2 programmal magadnak kell csinálni keymappingot, h pl. C legyen a gáz, A a felváltás (és egyben RACE gomb
), S a nitro (és egyben launch), ill. én még a D-re szoktam tenni a versenyeredmény nyilacskáját is. Más emulátorban van beépített keymapper, és nem kell külső bonyolultabb programmal szöszölni, hanem fél percen belül megcsinálod, kontra 3-5 perc...Rootolás azért kell, hogy ha macrokat akarsz visszajátszani, ergo pl. regulációs verseny elindításakor benyomod a makródat, amit előtte vettél fel, és helyetted újranyomkodja a versenyt. A legtöbb ilyen makro elindításához a hangerő gomb lefele gombja kéne, nos Andy-ban nincs oldalt ilyen gomb, tehát ez totál ki is esik szerintem...
Aztán lehet turbózni a dolgokat automatán kattintó windows-os programmal, ami viszont nálam csak 2 emulátorral működött, azokban pedig lilák a kocsik, itt van hogyan kell elképzelni: [link]
Tulajdonképpen ledaráltatok 9 versenyt egyhuzamban ezzel az elvvel, miközben a mobilon is eljátszogatok. A baj csak az, hogy vmiért a reklámok nem működtek csak néha ment le 1-1, később pedig már az üzemanyagot sem töltötte vissza, csak ha folyamatosan bekapcsolva hagytam az emulátort. Szóval egy ideig ment a dolog, aztán már nem, meg igazából minek farmoljak 2 helyen egyszerre, de azért szöszölésnek jó kis program volt. Még azért egy AutoIt programozást megoldanék rá
Kis kihívás, hátha sikerül, de most nincs kedvem hozzá. -
BeZol
őstag
Rajta vannak a dolgon:
"Hello,
Thanks for getting in touch. We’re aware that there are some issues with our latest updates, including missing fusion parts, missing stage 6 upgrades, and void races.
Regarding missing fusion parts, we are aware of two separate issues:
1) Some players who downloaded version 1.10.0 have lost fusion parts. With our 1.10.1 update, players are no longer losing further parts, however, we are still working to return these missing parts.
2) Other players have an issue where it appears that fusion parts have been lost. In this case, they have not been permanently lost; if you restart the app the missing parts will appear back in your game.We are finishing work on a new 1.10.2 update. We expect this update to go live soon on GooglePlay, with iOS as soon as possible after that. We are still working on the best way to get players back to their previous Stage 6 and Fusion Part configuration - more on this soon. Our 1.10.2 update aims to fix the following issues:
- Void Races
- Issue where fusion parts appear to have been lost, but return after restarting the appThe team are working around the clock to fix these issues. In the meantime we have credited your account with some keys and cash as thanks for your support and continued patience. These keys and cash will appear in your account within the next 24 hours - please make sure you close then reopen your game to receive them.
Regards,
CSR 2 Support Team" -
MK VII
veterán
Skacok.
Komolyan ez a divat Live-on mostanában, hogy verseny vége előtt kilépnek emberek, hogy ne nyertes meccsnek számolja?
Minden meccs végén ezt kapom az arcomba.
-
BeZol
őstag
Nekem is meglett 6.-ra, viszont amit erre rátuningoltam, azt a játék következő indításakor az addig használt shax agera R-emhez is megtette, ergo leszedett minden upgrade-et és fusion partot (pedig fix full stage 6 és nem lehet kivenni belőle semmilyen upgrade-et, csak fusion partokat), szóval óvatosan a fejlesztéssel, ha még nem vagy 1.10.1-en. Bár nemtom ott megoldották-e már.
-
MK VII
veterán
No...
Meg is lett a GTR.

-
BeZol
őstag
iOS-re még nem jött ki az 1.10.1, és most mikor beléptem elbuktam Shax Agera R-jének az upgrade-jeit és fusion partjait is.
A vicc az egészben, hogy ez egy olyan kocsi, amit nem lehet visszafejleszteni full stage 6-ról, most pedig ilyen lett nekem... A másik, hogy volt 46 fusion partom, és most van talán 10 az inventoryban (0 volt ott). Most a 11.350 helyett 12.3-akat megy a kocsi. Írtam supportnak, remélem megoldják, egyébként megy a levesbe a játék, mert 3 hónap játék után hiányzik koenigseggre még pár db fusion part, most meg buktam vagy 30-at, ez totál abnormális, meg honnan a rákból szedek ehhez stage 6-ot? röhej, de elvileg supportnak kell írni, és akkor intézkednek, meglátjuk...
-
SZACSKO
tag
GAbi Happy azért csinál ilyet, ill. akkor, ha nem stabil a kapcsolat (internet), vagy nincs is kapcsolat.
-
BeZol
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
Tölthető a v1.10.1 apk + obb.
-
Gabi Hapi
kezdő
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Tele van buggal a játék a frissítés óta (megint) én nem csinálom az elite 2-őt emiatt sem. Az újonnan beépített cuccok nekem is el-eltünnek...
Kérdés mindenkihez:
Miért van az, hogy ha törlöm a játék adatait és indítom a gémet újra, hogy a mentést töltse vissza, nem mindig hozza be a visszatöltés opciót, hanem elölről kezdené a játékot.... Kiver a víz, mert fosok, hogy elcsesződik a mentésem.... Van tippetek?
-
Jon Mathias
senior tag
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Én még nem fríssitettem nincsenek ilyen gondjaim
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ViiiiktorOC
senior tag
Ilyen nincs!
2-es licenc utáni T4-es versenyeket csináltam. 30körül jártam, vettem közben egy Coopert, és megnéztem az Lb M4-esemet. Visszamegyek hogy Stingray C6ommal csinálom tovább, erre látom hogy minden tuning cucc eltűnt at autóról. Mindent ujra kellene vásárolni hozzá, és a 6-os partok és a fusion cuccot is elvesztek.Ilyet tapasztaltatok már?Mit lehet ilyenkor tenni? Kiborultam most teljesen.

-
Rollvt
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Lehet bedobta akkor már nekem is, csak ezeket no perc alatt szoktam bezarni.

-
Rollvt
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Ezt honnan tudod?
-
razorka777
veterán
Jók voltak a kiszivárgott információk a mostani prestige car-ról.

LB GT-R(R35) -
hothead2
tag
Ti szerencsések vagytok. Nálunk a fél csapat tapasztalta köztük én is, hogy a játék visszabontotta a fullos illetve full közeli autóinkat. A full-1fusion huricanomból kiszedett 20fusiont leszedett 2db s6ot ami visszarakható volt, illetve lenyúlt 2db s6ot ami szőrén-szálán eltűnt. Karácsony előtt kb 50milla értékben zúztam be f12eseket 25-30dbot és hurrikánokat kb 15-20dbot. Még a raktárból is eltűntek az s6ok. és az azóta felépített fusoinokat és s6okat ami szintén volt vagy 20-25milla leszedte. Ha ezt nem csinálják vissza pár napon belül tuti törlöm ahogy sokan mások is. Egyébként gyorsult a sima 3*os hurican tegnap wildoltunk utána kellett hangolni, volt olyan aki 8.3at simán stabilan tudott vele futni. Nekem 1 hiányzó fusionnal kb 50/8* sikerült 8.3at futni.
-
BeZol
őstag
Aminek értelme van, az az eredeti kampány végén T5-ön nyerhető koenigsegg agera r. Nem gyors, de ha pénzt akarsz farmolni regulációs versenyekkel, akkor azt eleve T5-ön teszed, ezzel a kocsival pedig +48% rp jár, tehát 230 pontot kapsz a pénzed mellé.
Ezek után jön az elite 1 széria, ahol már nem úgy van, hogy pl. T1 boss legyőzésével T2-es autót kapsz, ami igazából spéci T1-es kocsi és azt hiszem egyik sem jó, hanem elite 1 szériában már egész jó kocsik esnek, hiszen T3-ra jó az amelia m4-ese, hiszen +45% rp-t ad (213 talán konkrétan az érték sima regulációban és elviekben egyik legjobb live race-es t3as?), hiszen 4 csillagos csak lila színnel (=5 sima csillag), és akkor ott van kj nismo gt-r-je T4-en, ami már 5csillag és szintén lila, tehát +48%rp, és T5-ön a gta spano ugyanez. Eredeti kampányban egyedül a T5 boss kocsiját (koenigsegg) volt jobban értelme megnyerni, de az sem az igazi, mert csak 96 fusion parja lehet, de legalább gyárilag minden stage 6 rajta van, míg az elite sorozat autóit a nulláról kell felhúzni.Én most addig nem haladok tovább, amíg kj nismo gt-r-jét és shax koenigsegg-jét fel nem húzom annyira, hogy az elite 2 licensz miatt megkapjam rájuk a +10% rp bónuszt --> +48%-ról +58%-osak lesznek. (amelia m4-ese már 45-ről 55-ös) Az igazság az, hogy regulációs versenyfarmolásból T5-ön jön a legtöbb, ergo felesleges szöszölni a nismo-val, de nem hajt a tatár.
Ha ez meglesz, akkor majd kereshetek új autókat, amiket felhúzhatok az új elite 2 kampányhoz, gondolom ez is lesz bő 1-1,5 hónap, mire végigmegyek rajta.
11.328-akat megyek most a koenigseggel, még 3-4 fusionpart és meglesz a 11.290
, de nagyon nem jönnek a fusion partok, ez a 46 darab is az eddigi 3 hónapnyi játékom alatt jött össze, és még mindig kevés, eléggé kiégetős. -
MK VII
veterán
válasz
razorka777
üzenetére
Különben Elite-re a belépő 2 milla pénz?
Mert akkor még nagyon messze van nekem, hogy oda menjek.
-
Gabi Hapi
kezdő
Szétvet az ideg... Buktam a GTA-t és a Nismót elit 1-ben, aranykulcsot nyitottam... 3 csillagos Aston... Csessze meg...
Görcsöl mind a két kezem összes ujja.
Tud vki jó relax tippet? 
-
MK VII
veterán
válasz
razorka777
üzenetére
Ez milyen verseny? Elite?
Most nincs fent a telefonomon a játék, mert romolgatom, de ha úgy van felrakom. -
MK VII
veterán
válasz
razorka777
üzenetére
Akkor nem tudom.
Én csak a miss out-tal tudtam továbbmenni, mert a többi lehetőségnek nem volt vége. Mindig vissza kellett mennem.Lehet, hogy elkezdem előről a játékot. Van értelme azokért a kocsikért? Egyáltalán lehet törölni a google accomból az eddigi mentést?
-
MK VII
veterán
válasz
razorka777
üzenetére
De a verseny végén felajánlott valamit és aranyat kellett fizetni. És rányomtam mindenre, hogy menyjen tovább, de a végén nem engedte megvenni.
-
MK VII
veterán
Az elite-es dolgokat valaki elmagyarázná nekem? Nem vagyok képbe.
Mi van a kocsikkal? Esküszöm nem értem.
Nézzétek el nekem...Illetve az 5 boss megverésekor az autóját meg lehetett nyerni? Mert én nem kaptam.
-
razorka777
veterán
1650 aranyba kerül egy T5-ös S6 eltávolítása.

-
Fehdavee
tag
válasz
razorka777
üzenetére
Nah felraktam az egész andy-t újra most playből indítottam a játékot így felajánlotta az accom.
Csak most meg 5 perce tölt és semmi kezdem unni....ezt a sok bugos sza.... -
BeZol
őstag
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Én most kj nismoját akarom felhúzni a 0-áról, és akkor +58% rp-s T4-es lesz a kicsike.
A pp 399 a bal vagy jobb oldali szám?

-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
De mocsok, nagyobb számú autót választottam mint pp399, és ha váltani akarok, akkor 100 aranyba kerül.

-
ViiiiktorOC
senior tag
Szia! Így van ahogy irtad.
Mondjuk én 3.000.000 fizettem érte. És bug nekem csak a garázsnál van.
Szerencsére volt mindenből 2. számú autóm. Sikerült mind az ötbe megcsinálnom már az időt.
Most T2-be adott be uj versenyeket, 50 db verseny van, és a Elit Licence2 autóit se lehet ott használni. Max PP399-et ir. -
BeZol
őstag
Lehet, hogy a főbossok autóit is elite-té lehet tenni, csak hát az én agerám nem tud 11.239et
De a lehetőséget írja, hogy go race. Ez viszont fincsi lenne, 48% helyett 58% rp.T3-ra rányomtan amelia m3-asát és elfogadta, szóval +55% rp-s lett most

-
BeZol
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
Elite autóval nem mehetsz megint elite versenyt.
Ha megcsinálod a versenyt, akkor elite lesz az új kocsid, amivel gondolom nem mehetsz az adott szériában, tehát kell húzni még1 kocsit.
Én most égettem el vagy 10 mini fusion partot, mert berakom, elveszi a pénzt, felmennek a pontok, és mikor visszalépek, megint eltűnnek, így viszont buktam egy csomó fusion partot, és nem tudom annyira felpöckölni, hogy megüsse a 12.550-es szintet, szóval vehetek vagy 5 minit h legyen újra fusion partom.
Szerintem hanyagoljátok a játékot amíg nem jön egy bugfix.Közben csak meglett a minivel, 12.535... és hiányzik vagy 100 pontnyi fusionérték
A lényeg, hogy a kocsi most kapott "elite" carként fix +10% rp bónuszt!Tehát aki tudja, hogy teszem azt xy kocsival szeretne adott kategóriában majd live race-et farmolni, az most az időmérőt azzal a kocsival tudja le.
Első körben most mind az 5 kategóriában le kell tolni a versenyt és lockolni egy autót ami elite licenses lesz.Közben ha jól látom lehet remove-olni a stage 6 partokat, kérdés milyen áron, nem mertem rákattintani

-
BeZol
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
Kifizettem 2millát, most mind az 5 területen megjelent 5ezerért 1 verseny, hogy milyen időt kell leverni, és az a kocsi elitté válik. Most kajolok, utána ránézek, mert ha ezt az időt megütöm, gondolom azzal tuti nem versenyezhetek.
-
BeZol
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
Kicsit talán több a töltés képernyők között. Minden kategóriába 1 új autó. Lehet rendezni a garázst, de ha kilépsz és újra belépsz a garázsba, akkor mintha nem venné be mindegyik lépést és csinálhatod újra, de utána se vette be, szóval nem fogom 3adjára is átpakolgatni, hogy megint csak a felét jegyezze meg hova raktam.
Daily battle mellé megjelent a napi bejelentkezésért járó jutalom is, és igen, van új tempest. Tier 2-vel kezdődik, és 2milla a belépő érte
A garázsrendezés egyértelműen bugus, autót akartam kiválasztani, de már rendezni akarta, lesz itt még hotfix...
A garázsfülek is átnevezhetőek.
Mindjárt ráküldöm a porschémat a T2-re, már csak 60k pénz kell.
T6 upgrade lehetőséget nem mutatta garázsnézetben a porschemra, ez is egy bug, már 3 hete nem tettem bele

-
Gabi Hapi
kezdő
válasz
razorka777
üzenetére
Nekem "Coming Soon..."

-
razorka777
veterán
Frissítette valaki a játékot?
Új autók, új Tempest challenge.
Megvárom a tapasztalatokat. -
Kardos.N
tag
válasz
razorka777
üzenetére
adatok törlése

-
fdisk
őstag
Egy előnye van hogy droidon szar a live. Lehet trükközni a láda nyitásakor.
Így van most már egy 3 fusion híján fullos laferrarim.
-
Fehdavee
tag
válasz
razorka777
üzenetére
Igen fel volt rakva.
-
Fehdavee
tag
válasz
razorka777
üzenetére
Nem tudom nekem MI M4c van amibe egy LG G4 hardver van csak egy full hd kell hajtani nem 2k és a játék nagyon faszán fut verseny közbe még soha nem szaggatott be egy kicsit sem a tölétés se több mint anno az 1 be volt... Akkor majd mókolok az andyvel de arra még nem kaptam kérdést hogy az normális e hogy ha feltelepítem nem dobja ki azonnal az accunt dolgot mint telón. Itt végig kell vinni a tutorialt van akkor ramenti az újat az addigi állásra?
-
Jon Mathias
senior tag
Nállam hibátlan remix-en.
-
BeZol
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
Hát elég gyors, folyton mindenkire várnom kell live race-en, nagyon sokszor még az animáció is végigfut és még akkor sem töltött be a másik... Nagyon ritka h vki más is pöccre ott van.
Szóval igen, gyors. -
BeZol
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
Bocsi, de iphone 7en akadásmentes, nem tudtam h fullos androidon trágya.
-
MK VII
veterán
válasz
razorka777
üzenetére
Ergo a játék szar.

Mondjuk az igaz, hogy elég sok probléma van vele.
-
MK VII
veterán
válasz
razorka777
üzenetére
Azért tetű lassúnak nem mondanám. S7-be pedig elég combos gpu van.
Én P9-cen jászom. Néha érzem induláskori gázadásnál, hogy beakad, de amúgy semmi különös. -
BeZol
őstag
válasz
Fehdavee
üzenetére
Mert speciálisan kell telepíteni. Kell apk + obb vagy micsoda, amit megosztassz egy közös mappába h lásd az emulátorból, utána az emulátor megfelelő mappáiba berakod őket, és ezek után menni is fog a játék. Alapvetően az apk fájl felrakja, utána az obb fájl az, ami maga az "anyag". Youtube-on keress rá, én múltkor jól elszórakoztam vele, de biztos h megy, csak ha jól rémlik Andy OS-en ocsmány ronda effektmentes vacak. KOplayer-en és vmelyik másikon olyan szép mint mobilon.
Keress vissza a hozzászólásaimra korábbról. -
Fehdavee
tag
Telóm szervízbe és meglenne a verda csak claimolni kellene. Pc andy os nincs csr2 nekem csak 1 és kalsszik. Remixosen meg nem tudom, tutoriált nem mertem végignyomni mert nem kérdezte meg hogy milyen profillal akarom nyomni vagy azt a tutorial után írja ki hogy betöltöm e a profiom? Valaki próbált már pc n csr2 a saját profillal?
-
BeZol
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
Az fxxk trükkös, ha jól emlékszem wheelspinnel kell rajtolni, tehát pörgesd túl a perfect start fordulatszámánál, és úgy meglesz. Perfect, good, vagy slow starttal sosem fog sikerülni, HA az emlékeim nem csalnak.
-
razorka777
veterán
Eddig csak olvastam róla, de most belefutottam én is.
FXXK daily battle, sehogy sem sikerül.
Majd offline elszórakozok vele.
-
Gabi Hapi
kezdő
válasz
razorka777
üzenetére
Írtam PM...
-
MK VII
veterán
válasz
Gabi Hapi
üzenetére
Kapcsold vissza aztán megint ki..
Játékot is újraindíthatod... Aztán utána próbáld megint... Nekem is sokszor eljátszotta ezt... Visszakapcsoltam a netet, újraindítottam a játékot és jó lett... Illetve az is megoldás, ha mész egy meccset és utána lövöd ki a netet és úgy próbálkozol. -
Gabi Hapi
kezdő
válasz
razorka777
üzenetére
Ha kikapcsolom a ládás trükkhöz a netet, (wifi) Donna közli "offline" és annyi, visszalép a garázsba a játék. Mit lehet csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Spiegen Rugged Armor Pro tok PS Portal-hoz
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, de nagyon nem jönnek a fusion partok, ez a 46 darab is az eddigi 3 hónapnyi játékom alatt jött össze, és még mindig kevés, eléggé kiégetős.
De a lehetőséget írja, hogy go race. Ez viszont fincsi lenne, 48% helyett 58% rp.