- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Den
veterán
Ugyanmár. 10-15 éves korára minden férfi átesik legalább egy tökönverésen rúgáson,... És azt nem, pont az ilyen ütések elleni védelemre kialakított szuszpenzorban és boxkesztyűvel kapjuk, hanem álltalában direkte a ''szervre'', és egy gyerek is túlvan rajta pár perc alatt, nem hogy egy edzett férfi, aki valszeg nem először kap mélyütést.
Az ítélet hülyeség. Ha az intés után a végső mélyütésnél csakon lemegy, de azért egy két perc alatt helyre jön, és nem adja elő a színjátékot, és leléptetik csontörőt mivel már a harmadik mélyütés volt és intve is volt, akkor nincs miről vitatkozni. Akkor sem ha csakon össszeszedi magát, meghajtja a hátralévő meneteket és nyer.
De ezzel a szánalmas színjátékkal elérte azt, hogy nincs értelme bírót hibáztatni, csonttőrő mélyütésének szándékosságán filózni, a meccs erkölcsi vesztese mindenképp csakon lett. Sportember nem viselkedik így. Gyanítom fogja még ezt bánni, mert az egész világ előtt hülyét csinált magából.
A meccs után megnéztem az rtl-en a k1 végét, ott az utolsó meccsen a fazon földön fekve akkorát kapott egy 160kilós monstrumtól hogy a földől pattant vissza a feje. Érdekes módon még ő is összeszedte magát 5 perc alatt, pedig először azt sem tudta hol van. -
biker
nagyúr
hááát, a kéziseknek nincs ilyen, és mégis max 1perc...
jégkorongosoknak van, ahol a korong többszörös erővel csapódik be, kisebb felületettel megspékelve, na ott is túlélik.
én egyszer akadtam fenn bicikli kormányon esésnél, és pár perc, és túléltem
magyar profi kerekesünk, Bodrogi Laci az évet azért zárta rosszul, mert év elején pár hetes kiesése volt, mivel egy esésnél szeméremcsonttörést szenvedett, ez ugyebár tudod hol van, és min keresztül lehet azt a csontot megütni? :)
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Túra és kirándulás topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged