Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Aktív témák
-
Orc
senior tag
De, ha háromszor tökönütnek és ebböl egyszer kap csak intést az ellenfél, akkor minden sportoló rájátszik,mert igazságtalannak tartja,ugyan ugy,mint a fociban. Ne érsd félre nem értek egyet a Cakonal, guztustalan, amit csinált, csak felvázoltam egy lehetséges ''megoldást''.Az tény, hogy most már nem ugy fog nézni a világ Chakonra, mint eddig. Sőt ez az én szememben a Csonttöröre is igaz.
-
neduddki
nagyúr
-
Agyasima
őstag
Én meg azt, hogy a szuszpenzor jobban dolgozik, mint a rács. De maradjunk a boxnál. (((Ill, hogy a pakk nem ököl.)))
3 mély után nem 2 perc, amíg az eredeti állapotába visszakerül az ember, ráadásul az ellenfél közben pedig pihenget, energiát gyűjt. Fair?
Ha meg felkel mi lesz? Tökönb@ssza még 2x? Hát nem nagy perspektíva.
Ha nem volt mély - a bíró szerint - mért nem számolta ki Chacónt? Erkölcsi vesztes 1 van: a bíró. Nem sok meccsre hívják majd ezekután.
Vesztes továbbá a szervezésért felelős ember, hogy sikerült ilyen hazapontozó-fújó bírókat találni.
Mindenesetre ami most itt megy - rájöttem - vihar a biliben. 1ik versenyzőt sem jegyzik sehol,visszhangja csak Argentínában, és idehaza lesz.... -
BlitzKrieg
tag
-
Agyasima
őstag
ŐŐŐŐŐ.....
rács vs szuszpenzor. Rácson 1 pontot kell a pakknak szétvernie. Szuszpenzor pedig szétosztja ugyanazt az energiát szép nagy területre. Elég nehéz keresztülmenni rajta.
Összevetettem. Annyiban maradhatunk, hogy nagyjából csak Chacón tudja, hogy mit érzett, de nem hiszem, hogy azért nem kelt fel, mert bízott abban, hogy a bíró megváltoztatja a döntését, vagy hogy utólag majd reklamálhat. -
Agyasima
őstag
ŐŐŐŐ.... szoktál boxot nézni, RTl-en kívül is? Nem kötözködöm, csak kérdem. Tényleg. Mutass nekem 1, azaz 1 olyan menetközi szünetet, ahol NEM öntenek vizet a bozoló fejére....
nem, nem jégkorongoztam soha. A tippem: azért van rács a feje előtt, mert védeni kell a pofikáját a pakktól. Eltaláltam? De hogy jön ez ide. Mindenesetre láttam már olyat, hogy a pakk bezúzta a rácsot, és csóri szupersztár kapusból pedig ömlött a vér. Tehát az a védelem sem elég, a szuszpenzor pedig ennél kevesebb....
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Akciófigyelő: A Xiaomi leárazta a rúdporszívókat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest