Hirdetés
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
bitfarkas
őstag
Ez is érdekes egy más nézőpontból.
Csonttörő menedzsere a nem hivatalos egyeztetésre két kazettát vitt magával. Az első a meccset tartalmazta teljes egészében. A második a mélyütéseket. Azt mondta, Chakon a meccsen nyolc, vagy kilenc (már nem emlékszem a pontos számra) ilyet ütött, míg Nagy négyet... -
karyo
senior tag
válasz
BlitzKrieg #1 üzenetére
Én sokat néztem profi boxot, főleg nehézsúlyt, de ez a meccs nagyon unfair volt.
Ennyiszer nem lehet büntetlenül övön alul ütni, és itt most félre kell tenni hogy János magyar és Chacon nem.
Nem szeretem az ilyen meccseket. -
bitfarkas
őstag
Láttátok, hogyan nyilatkozott Kokó a Csonttörő-Chakon meccsről az imént a TV2-n?
Aszongya: rendkívül gyenge pontozóbírók voltak, Chakon a meccset megnyerte, pontokkal kellett volna vezetnie, amikor a meccs félbeszakadt....
Na most tényleg így látta akkor is, ott a ring szélén, vagy csak savanyú a szölő?
Most, hogy nem vették el a győzelmet Csonttörőtől azér fikázza, mert őt simán kicsapta anno Chakon? -
joysefke
veterán
''Egy abszurd hiba, amely megváltoztatta a történelmet''
Na nem tudom mennyit rakott rá az origo, de bírom az ilyen kijelentéseket, ehhez hasonlót csak az olasz sajtó tud generálni focival és forma1 el kapcsolatban :)) -
HiperG
addikt
[L]http://www.origo.hu/sport/egyeni/boksz/20031027nezocsucs.html[/L]
-
joysefke
veterán
válasz
Agyasima #135 üzenetére
Persze ugy hívják, hogy UFC hits vol 1
2 órás, és tele küzdelemmel... Átlagküzdelem 1 perc...
És semmi bekonferálás, meg humnusz meg hasonlo ökörségek, csak ennyi
Are you ready? U ready? Lets get it on!!! szal nagyon sűrű, legalább 20 küzdelem rajta van a videón... Lehetett még fejelni földön, gerincbe ütni, hajat húzni, tökön verni másikat.... -
-
joysefke
veterán
Ezek új, feltörekvő ''dolgok'' mert az emberek rájöttek, hogy a boxnézés az háziasszonyoknak való szórakozás...
K1.: Kötelekkel határolt ringben harcolnak, a harc 3perces menetekre van osztva.
földharc nincs, ellenben lehet ütni, rugni(, térdel is) illetve könyökkel ütni....
[L]http://www.k-1gp.net/[/L] (use the fuckin' google)
legnagyobb nevek: Mirko filipovics alias crocop (bocs ha elírom a nevét )
Mark Hunt
Ernesto Hoost stb
Én nem nézem a K1 et, és nem szeretem annyira
UFC/PRIDE: legnagyobb nevek: Wanderlei Silva, Vitor Belfort, Royce Gracie,Tank Abott, stb...
Na igen, ez az :)
Bár sokat lágyult az UFC az idők folyamán, de a pridevel eggyütt, még mindig egy nagyon kemény, férfiaknak való megmérettetés, kevesebb benne a show, a pénz, és több a küzdelem. Van földharc is... Ha valakinek szüksége van rá, tudok küldeni Videot...
Aki tud angolul, az alábbi linken tájékozódhat...:
[L]http://sherdog.com/[/L] -
Keitaro
addikt
Erről a K1ről van valahol infó meg kép pár versenyzőről, mert még életemben nem hallottam róla
-
joysefke
veterán
válasz
joysefke #114 üzenetére
A csonttörőről, meg a másikról egyébként az a véleményem, hogy annak tudatában, hogy mind2t összecsiknám mint a kempingszéket minek pazaroljam arra az időmet... :))
Ez most igy nagyképűnek hangzik, de csak egy átlagosnál kicsit erősebb fizikumú 75-80Kgs ember vagyok, szvsz pehelysúly nem a titánok harca... -
joysefke
veterán
ja én mondom :) :
szar a box, mert túl nagy arányban szól a szimulációról/sztárolásról/showról/doppingról, vagy éppen mind a négyről egyszerre, mint a küzdelemről...
Nézzetek UFCt, vagy PRIDEt, vagy akár K1et, azok mind jobbak ennél -
gabe_
őstag
:) Érdekes, mihelyt meglett az eredmény, csakón papa azonnal felállt...
:)
Megtörték a mogyorót -
Mazlee
aktív tag
mivel a biró nem látta hereverésnek igy nincs miről vitázni.
ha látta volna akkor is max vétlen ütés és emiatt lepontozás.
nem volt nagy meccs de Chacon mit várt? 2x-esen kellett volna nyernie Mo.-n
1. Koko miatt 2. cimelnyerés miatt.
3 tökönütés nem 3 intést jelent. -
Apika
addikt
Az biztos, hogy nem ez volt az év meccse. És szvsz Diótörő sem tud annyira örülni az övnek, mert nem egy sportszerű, kemény csatában nyerte el...
-
Bumpers
csendes tag
Mától ''Diótörő'' János...
-
HiperG
addikt
Nézzétek TV2-t LOL lesz
-
Orc
senior tag
De, ha háromszor tökönütnek és ebböl egyszer kap csak intést az ellenfél, akkor minden sportoló rájátszik,mert igazságtalannak tartja,ugyan ugy,mint a fociban. Ne érsd félre nem értek egyet a Cakonal, guztustalan, amit csinált, csak felvázoltam egy lehetséges ''megoldást''.Az tény, hogy most már nem ugy fog nézni a világ Chakonra, mint eddig. Sőt ez az én szememben a Csonttöröre is igaz.
-
Den
veterán
Szerintem senki nem büszke erre a diadalra, nem volt jó így nyerni, de a megoldás kulcsa csakon kezében volt. Ha feláll, és boxol, akkor nye. Vagy pontozással, vagy óvás után, de akár hogy is, a becsülete megmarad. Ezzel a szánalmas színjátékkal eljátszotta a sportolói becsületét.
-
Orc
senior tag
Az egész mecs alatt háromszor ütött övön alul a Csonttörő(tökön). Ez ugyebár három megintés, ergo a Chakonnak kelett volna nyerni. Érdekes, hogy az első tökön ütést nem játszották vissza????? Én sem láttam, csak a bátyám mondta(éppen a konyhában voltam). Szerintem ezek után annyira nem kell olyan büszkének lenni a Csonttöröre. Hiába volt jobb, három övön aluli ütés=leléptetés.
ui.: Ritka szar bírót ''fogtunk ki'' Én sajnálom szegény Kokot, mert vele ordítozott mindenki, pedig a játékvezető volt a barom.Még valami: szerintem kötelezik a Csontörőt és a Chakont, hogy játszanak egy visszavágót(ez lenne a fer).Nem bírom abba hagyni: A magyar rendezésről nem is beszélek... -
-
HiperG
addikt
Egy spanyol lapő már írt a meccsről itt van szabad fordításban :o
[L]http://www.tranexp.com:2000/Translate/index.shtml?from=spl&to=hun&type=url&url=http%3A%2F%2Fwww.boxeo-boxing.com[/L] -
biker
nagyúr
azokat csak azért hoztam, hogy egyszerűbben elmagyarázzam, miért is megy gyorsabban egy korong, mint egy ököl, és akkor még a becsapódás felületére nem is én tértem ki, hanem lunatic ha jól sejtem, mert ugye a felületen oszlik el a becsapódás ereje, ergó minél kisebb a felület.....
de ezt te is tudod, hiszen te is tanultál fizikát... -
Agyasima
őstag
Mindenkinek, aki más sportokból hozza a példáit:
Szvsz nem érdemes. Próbáljunk a boxszal, és a tegnapi eseményekről beszélni. Nincs kedvem újra és újra a hokiról, meg mostmár a teniszről beszélni. box van.
(Igen felkelt Sapp ütése után a csávó, valóban. Azonban nem kéne ebből kiindulni. Sapp éppen amerikai focista volt ezelőtt, és csak ütni, és rugni nem tanult meg még. a só az már megy neki. De ha ugrálunk a dolgon: halt már meg boxoló a ringben, szintúgy esett már másik kómába, illetve veszítette el harmadik a látását hosszú időre 1-1 ütéstől. Szerencsétlen ütéstől. )
Nah nemtok már mit mondani, ezek is példák. Itt nem keltek fel 1 perc elteltével a nagy pofon után. Simán van benne a pakliban, h Chacón is olyat kapott, ami sok lett neki. A 3 mélyütés, meg 3 volt nem kevesebb, aki nem hiszi nézze vissza.(vajh mért nem lasították be az 1ső leütést?!, nem azért, mert nem találták, az tuti) -
biker
nagyúr
aztán meg csak annyit tennék hozzá, hiba volt mindenképp az, hogy magyar bunyós ellen, magyarországon, 1 magyar pontozóval és egy magyar supervizorral versenyt rendezni
az isten se mossa le az összeesküvést rólunk.
mint anno egy kézi (VB? EB? nem tudom) ahol a negyeddöntöben kiraktuk a lengyeleket, és a döntőben 2 lengyel bírót kaptunk, utána 12 7est dobtak ellenünk :(, asszem női kézi EB volt, de nem biztos, csak ott is az lett a vége, hogy bezzeg a bírók. -
neduddki
nagyúr
-
biker
nagyúr
khm.
ha jól tudom, 180-200km/h-val jön a korong.
vagy pl teniszt sem nézel?
egy laza szerva átlag 150-180km/h-s labda, és ott kb 40centis az ütő, ergo fele olyan hosszú mint a korong ütő
a korong kezdeti sebessége pedig az ütő kerületi sebességétől függ
a kerületi sebesség meg az ütő hosszától, ami a kör sugara.
a kororng meg a labda pedig az érintő irányában a kerületi sebességgel, mint kezdősebességgel indul el.
ugyanazzal a karlendítéssel 2x olyan hosszu sugarú eszközzel jóval nagyobb kezdő sebesség érhető el, ergó jóóóóóóóóval nagyobbat üt a tömör gumikorong, mint egy nemtúl kemény kesztyű -
HiperG
addikt
''Jani balhorga most mélyre sikerült melynek következtében a dél-amerikai hatalmas fájdalmak között lefeküdt. Mivel Chacón-nak akkora fájdalmai voltak, hogy egyszerűen mozdulni sem bírt, aki a ring körül élt és mozgott, edző, supervisor és szorítósegéd, hatalmas vitapárbaja kezdett kialakulni, mivel úgy tűnt senki sem tudja, hogy mit is kéne tenni.
A leghamarabb Chacón unta meg a veszekedést, és két perc után rászánta magát, hogy feláll és folytatja a küzdelmet, de ekkor edzője lépett oda, aki jelezte hogy maradjon lent. Mindemellett a német vezetőbíró úgy nyilatkozott az esetről, hogy Ő ugyan nem látta mélynek az ütést. '' -
Den
veterán
Nincsenek. A bob sep úgy 160 kiló tiszta izom az ellenfele meg úgy 70 kilós figura volt.
Sep iszonyatosan néz ki. Mondjuk kéne a fickóba mégegy szív hogy 10 méternél többet bírjon futni. Az ellengfele földrekerül és ott ütötte meg, kb olyan volt mintha a fickót egy betonoszloppal fejbeverték volna. csak kúszni tudott utána. -
MaUser
addikt
Amiért a bíró megintette Nagy-ot az pont nem mély volt. Amikor Chacón először reklamált az sem mély volt. Utána volt egy amit nem látott a író, az mély volt és utána jött a legutolsó.:) Szóval csak két mély volt, de ez is túl sok. De az utolsón egyértelműen látszik a ''véletlenség''. Igaza van Den-nek K1-ben sokkal durvábbak történtek és Bota ütése után (földön fekvőbe ezerrel, hogy ő nem is készül arra, hogy már ütést kap) mégis imán felállt a srác. (Bob Sepp esetére meg nem térnék ki mer ha az igazán megüt valakit, mindegy hogy hol, az fel nem kell:) )
-
HiperG
addikt
Azé Jani ütött jó erőset imho...
:DD -
Lunatic
aktív tag
Hát nemtom, ha választani kéne egy jobbos meg egy pakk között...
nem akarom túlparázni a vitát, ugye a sisakbezúzással kapcs, de láttunk már olyat, hogy a palánk feletti plexi tört be. Igen egy bizonyos ponton kell megütni, hogy betörjön. OK. Üsd meg azon a ponton ököllel. Ja, hogy a felület kisebb? Ok, de akkor ez kit is igazol? Melyik fájna jobban? -
HiperG
addikt
''Ha nem volt mély - a bíró szerint - mért nem számolta ki Chacónt? Erkölcsi vesztes 1 van: a bíró. Nem sok meccsre hívják majd ezekután.''
Ehez még hozátenném, hogy VB-t gondolom néztétek hányszor volt olyan amikor a bíró nem adta meg a gólt, mert lest látott közben a kamera nem látott lest...
Volt olyan, hogy e miatt kapott ki egy csapat mégse volt ilyen botrány.. -
HiperG
addikt
''Ha nem volt mély - a bíró szerint - mért nem számolta ki Chacónt? Erkölcsi vesztes 1 van: a bíró. Nem sok meccsre hívják majd ezekután.''
Szvsz argentínán és magyarországon kívül senki se látta a meccset....
Amúgy focimeccseken is ugyan ez folyik mégse folyik sose botrány...
Jaés jöhetnénekl már az az interjúk, hírek hogy mi a helyzet... -
Agyasima
őstag
Én meg azt, hogy a szuszpenzor jobban dolgozik, mint a rács. De maradjunk a boxnál. (((Ill, hogy a pakk nem ököl.)))
3 mély után nem 2 perc, amíg az eredeti állapotába visszakerül az ember, ráadásul az ellenfél közben pedig pihenget, energiát gyűjt. Fair?
Ha meg felkel mi lesz? Tökönb@ssza még 2x? Hát nem nagy perspektíva.
Ha nem volt mély - a bíró szerint - mért nem számolta ki Chacónt? Erkölcsi vesztes 1 van: a bíró. Nem sok meccsre hívják majd ezekután.
Vesztes továbbá a szervezésért felelős ember, hogy sikerült ilyen hazapontozó-fújó bírókat találni.
Mindenesetre ami most itt megy - rájöttem - vihar a biliben. 1ik versenyzőt sem jegyzik sehol,visszhangja csak Argentínában, és idehaza lesz.... -
BlitzKrieg
tag
-
Den
veterán
''mivel 1 kis izének sosem lesz annyi lendülete (tömeg x sebesség, vagy mi, de ezt asszem te jobban tudod), mint 1 ökölnek.''
''láttam már olyat, hogy a pakk bezúzta a rácsot, és csóri szupersztár kapusból pedig ömlött a vér.''
És eredetileg arról szólt a dolog hogy akit tökönlőnek koronggal az sem fetreng ennyit.
Csakon szimulált, nem boxxal akarta megnyerni a meccset. Innentől erkölcsileg ő a vesztes, akár mi is a bíró ítélete. -
Agyasima
őstag
ŐŐŐŐŐ.....
rács vs szuszpenzor. Rácson 1 pontot kell a pakknak szétvernie. Szuszpenzor pedig szétosztja ugyanazt az energiát szép nagy területre. Elég nehéz keresztülmenni rajta.
Összevetettem. Annyiban maradhatunk, hogy nagyjából csak Chacón tudja, hogy mit érzett, de nem hiszem, hogy azért nem kelt fel, mert bízott abban, hogy a bíró megváltoztatja a döntését, vagy hogy utólag majd reklamálhat. -
Den
veterán
Szoktam boxot nézni. Azt is tudom hogy öntenek a fejükre izet hűtésként, de nem az öt perce földön fetrengő tökét vakarászó boxolónak. Erre öntötték mindenhova hogy minnél nagyobb legyen a színjáték. Ha lett volna ott slag, még egy felfújható medencét is beállítanak a ringbe.
''védeni kell a pofikáját a pakktól. Eltaláltam? De hogy jön ez ide. ''
Hogy jön ez ide? Olvasd el a saját hozzásólásod amire reaqgáltam, majd az ott leírtakat vesd össze ezzel:
''Mindenesetre láttam már olyat, hogy a pakk bezúzta a rácsot, és csóri szupersztár kapusból pedig ömlött a vér.'' -
Agyasima
őstag
ŐŐŐŐ.... szoktál boxot nézni, RTl-en kívül is? Nem kötözködöm, csak kérdem. Tényleg. Mutass nekem 1, azaz 1 olyan menetközi szünetet, ahol NEM öntenek vizet a bozoló fejére....
nem, nem jégkorongoztam soha. A tippem: azért van rács a feje előtt, mert védeni kell a pofikáját a pakktól. Eltaláltam? De hogy jön ez ide. Mindenesetre láttam már olyat, hogy a pakk bezúzta a rácsot, és csóri szupersztár kapusból pedig ömlött a vér. Tehát az a védelem sem elég, a szuszpenzor pedig ennél kevesebb.... -
Den
veterán
''Hokis hasonlatod is sántít nekem, mivel 1 kis izének sosem lesz annyi lendülete (tömeg x sebesség, vagy mi,''
Ugye soha nem hokiztál? (a jégkorongra gondolok :) )
Van egy vicc:
Mi a közös a hokikapusban és egy újszülöttben?
Egyik sem tud értelmesen beszélni, és egyiknek sincs foga.
Tippelj a hokikapusnak miért rács van az arca előtt, miért nem elég neki egy fogvédőgumi?
''A hideg víz pedig a jeget helyettesítette''
A fejét miért kellett ''jegelni''? -
Den
veterán
Ugyanmár. 10-15 éves korára minden férfi átesik legalább egy tökönverésen rúgáson,... És azt nem, pont az ilyen ütések elleni védelemre kialakított szuszpenzorban és boxkesztyűvel kapjuk, hanem álltalában direkte a ''szervre'', és egy gyerek is túlvan rajta pár perc alatt, nem hogy egy edzett férfi, aki valszeg nem először kap mélyütést.
Az ítélet hülyeség. Ha az intés után a végső mélyütésnél csakon lemegy, de azért egy két perc alatt helyre jön, és nem adja elő a színjátékot, és leléptetik csontörőt mivel már a harmadik mélyütés volt és intve is volt, akkor nincs miről vitatkozni. Akkor sem ha csakon össszeszedi magát, meghajtja a hátralévő meneteket és nyer.
De ezzel a szánalmas színjátékkal elérte azt, hogy nincs értelme bírót hibáztatni, csonttőrő mélyütésének szándékosságán filózni, a meccs erkölcsi vesztese mindenképp csakon lett. Sportember nem viselkedik így. Gyanítom fogja még ezt bánni, mert az egész világ előtt hülyét csinált magából.
A meccs után megnéztem az rtl-en a k1 végét, ott az utolsó meccsen a fazon földön fekve akkorát kapott egy 160kilós monstrumtól hogy a földől pattant vissza a feje. Érdekes módon még ő is összeszedte magát 5 perc alatt, pedig először azt sem tudta hol van. -
Agyasima
őstag
Ipeg van 1 kézilabdakapus barátom. Nos neki van. Aszongya még így is érzi ha meglövik...
Hokis hasonlatod is sántít nekem, mivel 1 kis izének sosem lesz annyi lendülete (tömeg x sebesség, vagy mi, de ezt asszem te jobban tudod), mint 1 ökölnek. Plusz mivel kicsi, a 100% találatnak is kicsi az esélye.
Azt a szitut meg gondold már végig:
bejön a doki (aki nem urológus) lerántja a gatyáját és elkezdi vizsgálni, vagy mit?! Ott mindenki előtt? hmm......
A szeméremcsonttöréshez pedig nem csak a golyókon keresztül vezet az út. Bodrogival is így történhetett.
A hideg víz pedig a jeget helyettesítette.
Mindenesetre a számolás és a TKO helyett, 3 intés+leléptetés lett volna a végeredmény, ha nem Magyarországon van a meccs. Ennyire még nem láttam lejteni a hazai pályát, még Angliában sem. -
Lunatic
aktív tag
Azt nem értem, hogy mire fel ez a hatalmas megosztottság. Sztem teljesen nyilvánvaló, hogy mindkét fél sportszerűtlen volt (Csonttörő a diótörésért, Csakón meg a szimulálásért), most felénk lejtett a pálya, ezt kihasználtuk, volt már az ellenkezőjére is példa nemegyszer.
-
biker
nagyúr
hááát, a kéziseknek nincs ilyen, és mégis max 1perc...
jégkorongosoknak van, ahol a korong többszörös erővel csapódik be, kisebb felületettel megspékelve, na ott is túlélik.
én egyszer akadtam fenn bicikli kormányon esésnél, és pár perc, és túléltem
magyar profi kerekesünk, Bodrogi Laci az évet azért zárta rosszul, mert év elején pár hetes kiesése volt, mivel egy esésnél szeméremcsonttörést szenvedett, ez ugyebár tudod hol van, és min keresztül lehet azt a csontot megütni? :) -
Agyasima
őstag
Emberek 1 meccset néztük?!
Az első leütésnél nem számolni kellett volna, hanem inteni - Diótörőt. Aztán volt még 1 ütés tökre. Akkor volt 1, azaz 1 intés. Aztán Diótörő végleg padlóra küldte a 3. tökütéssel.
Azoknak meg, akik a focilabda hasonlattal éltek, javaslom vásároljanak 1 szuszpenzort, és utána kérjenek 3 (!) ütést a tökükre a meglehetősen nagy ütőerővel rendelkező Csont- és - diótörőtől. Kiváncsi vagyok meddig fetrengenének. Nem 1 percig az biztos.
És még 1 dolog: Chacón pontosan tudta, hogy ha nem kel fel, vesztett. Ill, hogy van 5 perce összeszedni magát. (mivel a bíró szerint nem volt szabálytalanság)
Ilyenkor nincs az az ember, aki inkább szinészkedik. Legalábbis boxoló. És ő az. Nem szinész. -
Jozsué
tag
NAGY(ON) HERÉNVERŐ JÁNOS kontra ''CSAK-KERESZTAPA-ON
Ezt a vidéki kirándulást a ''kisjancsija'' felemlegeti még egy daradig... :DDD:DDD:DDD -
launcser
senior tag
én egy kocsmából néztem
egyszer nem figyeltem oda, és látom csakón fetrend mint a röhögőgörcsös őrült
10 perc mulva is ugyanez ment
hát ha ez nem szinészkedés akkor mi, nálunk mindenkinek az volt a véleménye
mindannyiunknak van élménye amikor a bőr tökönküld rendesen focizás közben
1 perc és folytatjuk, max 2
bírónak rendkívüli szünetet kellett volna elrendelnie azt kész
a herék se hiperérzékenyek, csak hirtelen fájnak rendesen
az is látszott mint mindenki leírta hogy Jani se örült annyira, látta hogy ez igy nem frankó
valami tuti lesz, csakonnal legalább egy ilyen baráti meccsbe illene kiegyezni hogy na akkor ki a tökös gyerek
amúgy kb kiegyenlített volt, mindkettőjüknek voltak faja ütései meg minden -
HiperG
addikt
Amugy azon a napon asszem mikor kokó kikapott volt több meccs is ...
Valami külföldiek voltak és akkor is tökönütöttek vkit és az télleg lendületből volt és semmit nem csinált nem fetrengett stb csak vakargatta eg ideig aztán folytatta... -
MaUser
addikt
Mert nem focista.:)
Egyébként a legjellemzőbb az volt, amikor elterülése után egyből a kamera mutatta és normális arcal feküdt, majd mint akit villám csapott egyszerre minden baja lett. Az sem mellékes, hogy amikor kihirdették a vereségét, egyből kiegyenesedve normális járással ment reklamálni, majd miután látta hogy hiába újra bicegett. Szvsz ezért mondhatjuk, hogy szimulált.
U.i: Akit meg már vágtak ***ön az tudja, hogy bárhogyan is fáj, de nem öt perc a regenerálódási idő. -
sonar
addikt
Szerintem tök frankó volt a bunyó! De az argentin gyerek kevés magyar focit néz az biztos!!!Mert a NB1 ''profi játékosinkat'' ennél kisebb ütéstől is órákig fetrengenek :) :) :) és hordággyal viszik el öket.
Szinészkedés nem szinészkedés kitudja? Talán próbáljuk ki? Egy öntkén jelentkező akit herén lehet ütni és egy akinek picit csak lekoccoljuk a golyócskáit.
Majd pedig megfigyeljük a reakciókat. Persze független bizottság meg közjegyzö jelenlétében :) -
HiperG
addikt
Egy idézet az IRCről:
''TÖK''jó meccs volt!!!Julio Pablo ZACSKON lett kiütve!!!! -
HiperG
addikt
Hát a ''Ne hagyd otthon a TAJ kártyádat'' elég hasznos tanácsnak bizonyult ;]
-
HiperG
addikt
;]
-
Divi
aktív tag
Az ordított , hogy szabálytalanság történt! És azt hiszem el is hangzott, hogy az a német bíró nem az a ''űber-tökös'' személyiség. De ez az ember nagy sikerrel kiválasztotta a LEHETŐ LEGROSSZAB finisht amit csak lehetett.
Minden tiszteletem a Csonttörőé! Chackon persze meglátta a menekülő utat abban, hogy elterül (mint a nagy Alföld) és eljátsza a Hattyú halálát! De a fő bűnös szvsz. mindenképp a bíró! Hát Phuj! :((( :((( :(((
Remélem felül lesz bírálva az eset, és újra lesz egy összecsapás! :o -
HiperG
addikt
Hát bírnám holnap bemondanák, hogy szegényt meg kelett fosztani attól a szervétel :DD
-
BlitzKrieg
tag
Azt bírtam hogy amikor tökönvágta, egy pillanatra megállt gondolkoni
majd parkettát fogott:DDD:DDD:DDD -
BlitzKrieg
tag
Falamelyik főmufti átírná???????????????
Chakon=>Chacon
Egyesek szeretnek ilyen hülyeségen is kötekedni...... -
HiperG
addikt
Ezzel áltunk bosszút Kokoért ;]
-
Ploszi
senior tag
hát ez tényleg szarul jött ki :( egyértelmű volt a mélyütés, de az 5 perc lejárta előtt azért fel kellett volna állnia az argentínnak és befejezni a meccset, így mindenki csalódott.én is :(
-
twollah
nagyúr
Teljesen felesleges volt emiatt új topicot nyitni.
Erről megy a vita az OFFTOPIC6ban. -
tomcs
őstag
válasz
BlitzKrieg #8 üzenetére
..off
latom nem vagod a kulfoldi szavakat.. chaconnak hivjak a palit legalabbis a ''multkor'' meg annak hivtak es kulonbenis mit jelent az hogy whit? :DDD -
Agyzuzo
addikt
Büszkék lehetünk magunkra, jelesre vizsgáztunk sportszerűtlenségből. Hányingerem van ettől a meccstől.
-
iguana
őstag
sajnálom Nagy-ot, mert tényleg véletlen ütés volt, már az ütés pillanatában lehetett látni az arcán, hogy ''megbánta'' azt a szerencsétlen ütést. szentem fatális véletlen volt. szegény nem is tidott örülni, hogy őt hozták ki győztesnek. az, hogy mennyire fájahatott csak Chacon tudhatja, de szerintem úgy néz ki, hogy edzői utasításra, ''tanácsra'' volt némi színjáték. kíváncsian várom a nyilatkozatokat.
-
BlitzKrieg
tag
A kokó is azért kapott ki a Chakon-tól mert nagyképű volt és
bepipult rá=>szétcsapta az agyát -
Veron
addikt
Masik kereskedelmi adon K1 megy ott a csavot is ugyan itt rugtak meg terdel !!!! es kb 2 perc mulva ugyan ugy verekedett....
-
Apika
addikt
Kokó szerint béna volt a mérkőzésvezető, mert nem ítélte meg mélyütésnek. Ezért nyert a Csonttörő...
-
Mosqu!to
addikt
engem rúgtak már tökön izomból focilabdával, de ott sem fetrengtem eddig...:B
-
steveetm
őstag
válasz
BlitzKrieg #3 üzenetére
Hát tuti, ha annyira komoly let volna, nem pár vödör vizet kellett volna rálöcsölni a...na oda, hanem hívni az orvost rögtön.
Üdv.: steveetm -
Mosqu!to
addikt
válasz
BlitzKrieg #1 üzenetére
érvényes és érvénytelen.
mért?
érvényes mert: csonttörő jobb volt, egyszer padlóra küldte, rájáccás volt.
érvénytelen mert: övön aluli volt, ezzel valamit kellett volna számolni, nem ko-nak minősíteni. -
steveetm
őstag
Biztos hogy rájátszott(és az is hogy övönaluli volt), érdekes ahogy vége lett, meggyógyult...
Üdv.: steveetm -
BlitzKrieg
tag
Nézitek???
Ez volt aztán az övön aluli ütés!!!!!!!!!
Ha fáj neki akkor nagyon fáj de lehet hogy nagyon rájátszik a Chakon.;]
Aktív témák
- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- iPad topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Politika
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- Bomba ár! MacBook Pro M1 14" 2021 - M1 Pro I 16GB I 512GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! MacBook Air M1 13" 2020 - M1 I 8GB I 256GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest