Hirdetés
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Aktív témák
-
csimpi
csendes tag
Nos akokr itt vagyok.. Tegnap este asszonypajtás már kicsit ideges volt, hogy mit tudok annyit a gép előtt ülni, mikor melóhelayen is folyton azt kell nyomkonni, és még otthon is.. na demind1..

Na az az igazság, hogy én, véleményem szerint, aki vagyok úgy kábé 2003 nyarán lediplomáltam az akkor már BMF Neumann karán, hogy okossan mérnök informatikus lehessek, de mégse nem sikerült olyasmi területen elhelyezkedni, mert se ismerős, se semmi.. igyhát amig még lehetett arra a 2 hónapra lementem diákmelózni, oda ahol suli alatt is melóztam.. És ide szerencsésen felvettek állandóra, bár a cég értékpapírokkal foglalkozik, és azon kívűl, hogy nyomigálni kell a billentyűzeten mindenféle gombokat, hogy kijöjjön egy-két levél, nem sok mindennel kapcsolódik az informatikához, pláne a mobhilokhoz (ami a szakirányom volt).. de szeretem ezt is csinálni, mert érdekes, és most hogy márc. 1-től csoportvezető leszek, asszem hogy elég jókat is művelek itten
Azt gondolom, hogy azzal a ?tudás? mennyiséggel, amit a fősulin adtak, szerintem még akár hólapátoló is lehetnék, annyira nem ér semmit, csakhát ebben a mai viágban az a fontos elsősorban, hogy milyen papírod van, és csa aztán jón, hogy mit tudsz...
To be continued...
Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Mercedes topic
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Elektromos autók - motorok
- Honda topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest