Hirdetés

Aktív témák

• dr.Mura

tag

Vízhűtés, ha az ember biztosra akar menni. Ott már nincs több zaj, mintha egy akváriumod lenne. Abban szerintem még az algaevő csiga is hangosabb, mint egy jó - hungsúlyozom, JÓ - vízhűtés. Szerintem amit itthon lehet boltban készen kapni - Aquarius, Titan - azzal nem nagyon érdemes kezdeni.

Vagy keresni kell valami elszánt emberkét, aki csinál - nem tudom pl. hogy Ordasi mennyire jó - vagy pedig irány bécs (pl. www.ditech.at) és hozni egyet. Furcsa módon ott szinte minden nagykerben a polcról lehet elhozni, itthon meg senki nem foglalkozik vele. Ez miért van? Na mindegy, erre inkább indítok egy külön topicot.

A vinyónál tényleg a Barracuda V a leghalkabb - igaz, hogy teljesen még ez sem, de szerintem ez fog a legkevésbé zavarni.

Ventillátorban csak jó minőségűt - most még jó az olcsó is, de fél év múlva elkezd zörögni. Tudom, mert én is szívtam ilyennel. Lehet, hogy a legjobban akkor jársz, ha elmész egy elektronikai boltba és veszel külön ventillátort meg csatlakozót. Sokkal nagyobb választék tud lenni, mint a számtech boltokban és jobban elkülöníthető a minőség. Vagy akár rögtön Pabst, de akkor rád kell, hogy essen előbb az OTP :D.

Aktív témák