Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
dr.Mura
tag
Vízhűtés, ha az ember biztosra akar menni. Ott már nincs több zaj, mintha egy akváriumod lenne. Abban szerintem még az algaevő csiga is hangosabb, mint egy jó - hungsúlyozom, JÓ - vízhűtés. Szerintem amit itthon lehet boltban készen kapni - Aquarius, Titan - azzal nem nagyon érdemes kezdeni.
Vagy keresni kell valami elszánt emberkét, aki csinál - nem tudom pl. hogy Ordasi mennyire jó - vagy pedig irány bécs (pl. www.ditech.at) és hozni egyet. Furcsa módon ott szinte minden nagykerben a polcról lehet elhozni, itthon meg senki nem foglalkozik vele. Ez miért van? Na mindegy, erre inkább indítok egy külön topicot.
A vinyónál tényleg a Barracuda V a leghalkabb - igaz, hogy teljesen még ez sem, de szerintem ez fog a legkevésbé zavarni.
Ventillátorban csak jó minőségűt - most még jó az olcsó is, de fél év múlva elkezd zörögni. Tudom, mert én is szívtam ilyennel. Lehet, hogy a legjobban akkor jársz, ha elmész egy elektronikai boltba és veszel külön ventillátort meg csatlakozót. Sokkal nagyobb választék tud lenni, mint a számtech boltokban és jobban elkülöníthető a minőség. Vagy akár rögtön Pabst, de akkor rád kell, hogy essen előbb az OTP :D.
Aktív témák
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest