Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Asszem komolyan el kellene gondolkodnom az idő múlásán... Gyakornokot kaptam a munkahelyemen.
És szerintem máris utál. Mindig elfelejtem, hogy tulajdonképpen azért van ott, hogy fogadja az instrukcióimat, vagy hogy megengedjem neki, hogy hazamenjen, lemenjen cigizni az udvarra, stb. Nekem viszont annyira természetes, hogy egy felnőtt ember azt csinál amit akar, hogy nehezemre esik a fejemben tartani, hogy bízzak rá feladatokat, küldjem el délben, ha látom, hogy semmi érdemleges meló nincs, vagy hogy külön meg kell engednem, hogy odaüljön a számítógépemhez, amikor épp nem dolgozom rajta, mert ő nem kérdezi meg. Csak látom, hogy unatkozik.
Egyébként nem én akartam, a felettesem döntött úgy, hogy mivel más nincs, nekem kell tereptanárnak lennem. Én meg teszem a magam dolgát, szép sorban a feladatokat, fura, hogy meg kell osztanom mással. Na de belejövök én, mint kiskutya az ugatásba.
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Motoros topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPon Computer
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És szerintem máris utál. Mindig elfelejtem, hogy tulajdonképpen azért van ott, hogy fogadja az instrukcióimat, vagy hogy megengedjem neki, hogy hazamenjen, lemenjen cigizni az udvarra, stb. Nekem viszont annyira természetes, hogy egy felnőtt ember azt csinál amit akar, hogy nehezemre esik a fejemben tartani, hogy bízzak rá feladatokat, küldjem el délben, ha látom, hogy semmi érdemleges meló nincs, vagy hogy külön meg kell engednem, hogy odaüljön a számítógépemhez, amikor épp nem dolgozom rajta, mert ő nem kérdezi meg. Csak látom, hogy unatkozik.