Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Asszem komolyan el kellene gondolkodnom az idő múlásán... Gyakornokot kaptam a munkahelyemen.
És szerintem máris utál. Mindig elfelejtem, hogy tulajdonképpen azért van ott, hogy fogadja az instrukcióimat, vagy hogy megengedjem neki, hogy hazamenjen, lemenjen cigizni az udvarra, stb. Nekem viszont annyira természetes, hogy egy felnőtt ember azt csinál amit akar, hogy nehezemre esik a fejemben tartani, hogy bízzak rá feladatokat, küldjem el délben, ha látom, hogy semmi érdemleges meló nincs, vagy hogy külön meg kell engednem, hogy odaüljön a számítógépemhez, amikor épp nem dolgozom rajta, mert ő nem kérdezi meg. Csak látom, hogy unatkozik.
Egyébként nem én akartam, a felettesem döntött úgy, hogy mivel más nincs, nekem kell tereptanárnak lennem. Én meg teszem a magam dolgát, szép sorban a feladatokat, fura, hogy meg kell osztanom mással. Na de belejövök én, mint kiskutya az ugatásba.
Aktív témák
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux Mint
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest