- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Hát újra itt vagyok. Az az igazság, hogy február 12. óta nincs itthon netem. Maga az ok is érdekes, hogy miért.
Édesapám villamosipari dolgozó, az MVM egyik leányvállalatánál dolgozik. Ez a vállalat lepaktált a T-Commal, hogy a dolgozóinak kedvezményes netet és telefonvonalat biztosítson. Így adsl+telefon 5000/hónap. 2002 óta invitelesek voltunk (régebben Vivendi néven futott), sose volt velük probléma, nem voltak indokolatlan leállások, stb. Csak pöttyet drága volt. 6 év hűség után is csak csekély kedvezményt bírtak adni, új előfizetőként sokkal olcsóbb lett volna a net. Ráadásul gyakorlatilag csak a net miatt van fenntartva havi 3600-ért a madzagos telefon. Így e kettőért fizettünk havi 12000-nél is többet. 12000 vagy 5000 nem mindegy.
Szóval tavaly augusztus elején (!) apám jelezte az Invitel felé, hogy szolgáltatót fog váltani, s egyidejűleg a T-Comnál megrendelte ezt a bizonyos kedvezményes csomagot. Az Invitel szabályzatában benne van, hogy szolgáltatóváltás esetén biztosítja a szünetmentes átállást. Nos, az Invitel úgy gondolta, elég volt 6 hónapot várni a T-Com-ra és február 9-én jelezte feléjük, hogy 12-én kikapcsolja nálunk a netet. A T-Com tudomásul vette, és ígéretet tett arra, hogy addig beszerelik nálunk az új netet.
Tovább nem is mesélem, szerintem mindenki tudja, hogy folytatódik a sztori.Szerelők sehol, az Invitel és a T-Com ügyfélszoliján is nagyon kedves, készséges ügyintézők, de többet ők sem tudnak mondani, csak hogy ki van adva a szerelőknek a feladat.
Pedig én olvastam elég Tékozló Homárt. Csak az a baj, hogy én ezzel az egész sztorival akkor szembesültem, mikor 12-én hiába próbálkoztam rácsatlakozni a netre. Különben biztos megakadályozom, hogy az apám szóba álljon egy ilyen trágya, vízfejű céggel, mint a T-csoport. Sajnos a fater nem olvas Homárt, ezért most mindannyian szívunk itthon. Szegény, olyan naiv, azt hiszi, ha valami le van írva, akkor az úgy is van, ha a szerelőknek ki van adva a meló, akkor a vakondnadrágosok majd jönnek és tényleg be lesz kötve a net.
Megfordult a világ. Ma már a gyerek hívja fel a szülője figyelmét a világ farkastörvényeire.Amúgy most a szomszéd sráctól csórom a netet. Nagyon gyengén jön a jel, és csak úgy, ha az ablaknál ülök. Ilyenkor rossz, hogy nem lakótelepen lakik az ember.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Eredeti játékok OFF topik
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- Synology NAS
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest