- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Tőmondatokban az elmúlt pár nap.
Szerda reggel: kocsi nem indul, az aksi teljesen lemerült. Elcaplatás a Volánbuszhoz (igazából ez azt jelenti, hogy 10 perc gyalog, 10 perc busszal, 15 perc megint gyalog). Buszozás a fűtetlen sárga konzervdobozban. Alapos elkésés a teamről.
Aztán délután buszozás haza (szerencsére amerre jártam, fel voltak sózva a járdák). Este aksit kiszedtük töltőre raktuk, 24 órán keresztül rajta volt, most beindul a kocsi.Ma voltam egy nyelviskolában szintfelmérőn. Van már egy alapfokúm, de középfokút szeretnék. Angolul nem tanultam sose, csak sokat "használom", filmek, zenék, stb. Meg már annyira körbevesz minket mindenhol az angol, hogy alapszinten szerintem mindenki tud. Besoroltak középszint kettőbe. Hurrá, jövő héttől hetente 3x3 óra angol.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robotporszívók
- A Google Gemini mentheti meg az Apple Sirit
- World of Tanks - MMO
- ZIDOO médialejátszók
- Nikon DSLR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Acer notebook topic
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- További aktív témák...
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Silvercrest Rajztábla
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest