Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Na, ezen is túl vagyunk...
Megint volt egy két napos tréning, megint el kellett menni rá, és megint azzal jövünk haza, hogy mindenkinek rohadt sok pluszmelója lesz, de azért örülünk és persze nagyon jól éreztük magunkat.Naná.
Először is, a hely ahol voltunk valami nagyon alap panzió. Ami nem is lenne baj, mert nekem elég ha van egy fűtött szoba egy ággyal, és elégedett vagyok. De hideg volt a szoba, éjszaka nagyon nehezen aludtam el. Végül a szekrényben találtam még pokrócot, de az meg büdös volt. Mindegy, többen halnak meg a hidegtől, mint büdösbe, így inkább azt is magamra terítettem.
A kaja nem volt annyira rossz, csak a kávéhoz nem lehetett tejet kérni (nálam minden reggel egy nagy bögre tejeskávéval indul, imádom), és a rántott csirkecomb tocsogott a zsírban, a zöldborsóleves édes volt, mint a napközis tea. Na, de legalább a tea olyan volt, igazi napközis.Jó édes, citromos ahogy szeretem/szerettem, mert ma már nem, vagy csak ritkán iszom teát. Cukorral nem akarom, édesítővel meg borzalmas.
Kezdhetek gondolkodni, hogy hogy osszam be az időmet.
Így is túlórázom "szeretetből".
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm okosóra
- Apple Watch Series 9 41mm okosóra Silver S/M Kék szíjjal
- Asus TUF A17 Gamer Laptop 17.3" 144 hz Ryzen 7 7735HS 16 GB RAM RTX 4060 512 GB SSD Garanciával
- MSI Claw A1M Hordozható játékkonzol garanciával.
- Asus ROG Ally Z1 Extreme hordozható játékkonzol dokkolóval, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest