Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tomazin
üzenetére
Korábban 25-30 nap volt egy-egy farming periódus, szerintem ahogy haladunk előre a bullban, egyre gyakrabban jönnek/gyorsabb. Most egymás után jött gyakorlatilag egy 5 és egy 4 napos, szóval 10 napon belül megy le kettő. Az őrület tetején az előző ciklusban talán olyan is volt, hogy egyszerre több ment.
A hozam viszont csökken folyamatosan, és én jóval lentebb vettem BNB-t. Az optimális play főleg kisebb portfólióval amúgy valószínűleg inkább az, hogy megtartod a coinokat, amit kapsz (egy-két hónapja még az volt, hogy instant sell, megtalálja a bottomot, kitörést megveszed), mert több x van ezekben, mint a BNB-ben. Egyszerűen én már nem akarok figyelni ennyi coinra, főleg ami elhanyagolható összeg a portfólióhoz.
ÁrPi2: Kevés vagyok ehhez és nem daytrade-elek (a Solana shitcoin casinózáson kívül, de az káosz
). Binance-en egyszerűen spot buy-ok voltak, amikhez nem nyúlok, csak várok és figyelek. Semmi leverage, semmi shortolás. Ha valaki ilyet akar, akkor ott van pl. smartestmoney.eth Twitteren.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
). Binance-en egyszerűen spot buy-ok voltak, amikhez nem nyúlok, csak várok és figyelek. Semmi leverage, semmi shortolás. Ha valaki ilyet akar, akkor ott van pl. smartestmoney.eth Twitteren.