Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• meili

tag

válasz varmi2 #8100 üzenetére

@varmi2; @Ferdzsoo:
    Ti tényleg teljesen figyelmen kívül hagyjátok, amit írtam, és nem reagáltok rá? Teljesen értem a bitcoin alapjait, mert sajnos rászántam az időt rendesen, mielőtt még régen beszálltam, így végigtanultam egy kis áremelkedést.

@varmi2:
    2018-ban egy ledger hardware walletet ajánlottál valakinek itt a fórumon. Az általad és az általam javasolt megoldás között az a különbség a hosszú távú tárolást tekintve, hogy te egy olyan eszközt javasolsz, aminek a firmware-e nem teljesen open source, így nem tudod biztosra, hogy lenyúlják-e a privát kulcsot, ha online állapotba kerül az eszköz, míg az általam javasolt szoftverek teljesen open source-ok, a seed generáláshoz/tároláshoz soha nem kell, hogy bármilyen eszköz online legyen, és a privát kulcsaimat is teljesen offline módban ki tudom nyerni, és nincs kockázat abban, hogy esetleg hackelt a ledger. Úgyhogy nem is értem, hogy milyen kiskapukról beszélsz, amin keresztül bármihez is hozzáférhetnek a hardveres wallettal szemben.

Tudom, hogy hogyan működnek a hardveres walletok, biztonságosnak tekintem őket, de a saját módszerem biztonságosabb.
    Ha adnék neked egy hardver walletet ajándékba, azt használnád?

Tudjátok mi az a LinuxLive, vagy Tails? Ha igen, akkor miért támadtok olyan dolgokkal, amik kisebb eséllyel fordulnak elő ezek esetén, mint egy hardveres walletnál?
    Egy dolgot tudok elfogadni, hogy a hardveres wallet kevesebb hozzáértést igényel, és egy bizonyos szint alatt nem éri meg utánajárni a biztosabb megoldásnak.

Volt oka annak, hogy ennyire utánajártam és a legbiztonságosabb módot választottam.

Légyszi, ha válaszoltok, akkor ne felejtsetek el egyik kérdésemre sem válaszolni! Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák