- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
Sziasztok,
A topic nagyon kellett, köszi! Én Kraken, Polo és Bittrexen tolom, illetva az IOTA miatt a Bitfinex is megy. (ez utóbbi mellesleg igen csúnyán megy felfelé!)
Krakenen a trailing stratégiákat imádom, bár még nem vagyok tapasztalt, de tökre biztonságérzetet ad. Nagyon sajnálom, hogy a Bittrex erre nem képes. Poloniex az egzotikusabb coinok miatt van csak, de lehet, hogy párból kiszállok, mielőtt lenullázzák magukat.
Egyébként enyhén szólva is diverz a portfólióm:
- Ethert bányászok (egy darabig ment a decred is, de most újra csak ether megy).
- Bitcoinban van a legtöbb.
- Neoban van még egy adag.
- Van egy adag BCH-m is (vagy aki jobban szereti így: BCC)Aztán a játszópénz: IOTA, Stratis, Lisk, Lbry, SingularDTV, Siacoin, Golem, Civic, Status, Unbreakable.
Az IOTA-n kívül jelenleg mindegyik minuszban van BTC árfolyamon, de ahhoz képest (a btc-nek hála) így is plusz, mintha pénzben hagytam volna az értéküket. Ezek legtöbbjénél várom még egy kis emelkedést és amikor nulla közel tudok kiszállni, akkor betolom őket BTC-be, vagy NEO-ba. BCH-ra belőttem egy fasza kis Trailing Stopot, ha nagyon lezuhanna egy árfolyamhoz képest, akkor szálljon ki belőle. Ehhez hasonlóan jó lenne a játszó altcoinokra is belőni a trailinget, de sajnos nem látok a Bittrexen hasonlót. Ha valaki tudja, ne tartsa magában pls. Nálam kb. ennyi a szitu.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- ZIDOO médialejátszók
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Vírusirtó topic
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Jövedelem
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPad 2025 A16
- Samsung Galaxy Z Fold 6 - Kék - 256GB
- MSI Cyborg 15 B2RWFKG 15.6" FHD IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 512GB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest