Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
Frozen
üzenetére
Nem mondom, hogy nincs részben igazad, ahogy az sem, hogy ha valóban lesz egy komoly ALT season akkor a Solana szépet mehet. Viszont mivel kb. az összes altcoin a BTC mozgását követi, visszanéztem most párat, amikor a BTC csúcson volt márciusban ahhoz képest most több alt 50%on van vagy lejjebb, de a solana is nagyobb bukóban van mint a BTC. Szóval lehet, hogy nem megy a BTC már akkorát de ilyenkor nem is esik nagyot.
Egy viszonylag nagy változás történt ahogy én megfigyeltem az utóbbi időkben, a kriptók mozgása pont az ellenkezőjét teszi mint amire a többség számít. ETH-t is mondták 6-8000-re, 4000-et sem tudta elérni és nemrég járt 2300 körül. BTC-től is mindenki várta a felezés utáni 100 nap után a pump-ot, be is zuhant 60-ról 50 alá.
Solánától is rengetegen várják az 1000$ árfolyamot...
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motoros topic
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Path of Exile 2
- Jövedelem
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Autós kamera eladó
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest