- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alton1978
tag
Hello!
Teljesen kezdő vagyok a témában, de egy kis infót megosztanák, meg talán tapasztaltabbak is tudnának a kérdésemre válaszolni.
Én a Bitstamp-en kezdtem a kereskedést, pont azért, mert ott Payoneer USD Debit Card-om tudom használni. Ez volt a legfontosabb, mert 4 napja szüntetem mega magyar bankos számlám. A rendszer autómatikusan BTC-t "adott"...No, de a lényeg. Szeretnék pár száz dollárért venni IOTA-t és RIPPLE-t, ezt viszont csak a Bitfenixen tudom megtenni, mármint IOTA-t.Valaki megtudná mondani, hogy miként tudom a BTC-t egyik exchange-ről a másikra küldeni? Van offline tárcám ( Jaxx ), és ahogy látom a Bitfenixen is van egy Wallet.. A kérdés, hogy a két oldal között direktben tudok oda-vissza utalni BTC-t és USd, vagy használnom kell a JAXX-et.
Esetleg, van tapasztalatok az IOTA és a RIPPLe-vel kapcsolatosan ? Jó, vagy rossz...? Érdemes ilyen párszáz dolláros kis tételt benthagyni, akár 2 különböző exchange-en, vagy inkább offline tárcában tartani? Hosszabb befektetést tervezek, heti 1-2x ránézni az "állásra" és kész...Ha érdemes, akkor havi pár száz dollárt még szívesen befektetek. Persze!
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parfüm topik
- sziku69: Szólánc.
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Kés topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest