- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
Megértelek, én is olyan "fapados" vagyok, hogy legjobban azt szeretném, ha a PC-n tárolt mappák szerint tudnám a Zenen is kezelni a számokat.
De ez nem megy sajnos, és annyi előnye van, hogy ebbe már beletörődtem.Van egy ingyenes progi, az MP3Tag, iszonyat milyen jó, mindent tud, pótolja a hiányzó tageket a fájlnév alapján, átnevezi a fájlokat az idtagek alapján, és és és... Én ezzel raktam rendbe az idTageket a Zenre való feltöltés előtt.
A 200 számos válogatás album problémáját én úgy oldottam meg, hogy az ebben a mappában lévő számoknál két mozdulattal átírtam az album címét az idtagben mondjuk "Saját TOP 200"-ra, és innentől csá -- ezeknél a számoknál úgyis tudom, milyen albumról valók, nem gáz, ha amikor válogatásként hallgatom őket, nem a valódi albumnév szerepel az idtagben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest