Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
-
LOGOUT
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Szerintem is jól teszed, ha újrapasztázod. Nem hiszem, hogy az 50fok idle-ben megfelelő lenne. Ahogy néztem tesztet, ott a gyári értékeken egy Noctua NH-U14S hűtő alatt 70fok körül mérték ezt a procit játék alatt. Alap böngészésnél 40 körülről kéne induljon egy átlagos 25fok körüli közegben.
-
Anonymus23
veterán
Nekem akkor volt ennyi, amikor rajtahagytam a fóliát a blokk alján
Viccet félretéve, jó lenne ha feltennél egy képet a ház belsejéről, őszintén szólva nekem kevésnek tűnik az a 2 házventi, aminek a működéséről sem sokat tudunk, illetve a Corsair hangszigetelt ház sem fog sokat segíteni a szellőzésen.
Azzal együtt, hogy fullon járatod a ventiket és hangszigetelt a ház, nem hiszem, hogy jó a koncepció.Pl. a korábbi gépem egy Fractal Design Define S házban van (ez részben ilyen hangszigetelt, a jobb oldala), azt most jellemzően a fiam használja, és bizony 3 hűtőventit még be kellett raknom a házba (a már meglévő 3 mellé), hogy jobb hőfokok legyenek, mivel szűkebb helyre került. 3 elől, 2 fent, 1 hátul + a CPU 2 ventije.
De pl tolja a Div2-t, és adtam neki 2 accountot évekkel ezelőtt, hogy azokkal játszon, és a múltkor lettem figyelmes, hogy valamiért eszeveszetten tolja a VGA venti, és a 2 acchoz 2 féle grafikai beállítás volt, az egyiknél elfelejtettem belőni a jó beállításokat, de azóta helyreállt a rend, halk és hűvösebb is minden.A mostani gép egy Fractal Meshify 3 XL-ben van, ebben van összesen 7 venti (3 elől, 3 felül, 1 hátul, igaz ebben AIO van, de gyakorlatilag nulla hangja van. és még lehetne belerakni 3 ventit (mind 14 cm-es)
Mindkettő elég nagy ház, és nincs agyonzsúfolva, de mégis hatalmas a különbség. Nem utolsó sorban a 3070Ti eléggé befűti a korábbi házat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VoLTE/VoWiFi
- Autós topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest