Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Xaels

félisten

válasz hatnor #1506 üzenetére

Szerintem is jól teszed, ha újrapasztázod. Nem hiszem, hogy az 50fok idle-ben megfelelő lenne. Ahogy néztem tesztet, ott a gyári értékeken egy Noctua NH-U14S hűtő alatt 70fok körül mérték ezt a procit játék alatt. Alap böngészésnél 40 körülről kéne induljon egy átlagos 25fok körüli közegben.

• Anonymus23

veterán

válasz hatnor #1506 üzenetére

Nekem akkor volt ennyi, amikor rajtahagytam a fóliát a blokk alján :DDD

Viccet félretéve, jó lenne ha feltennél egy képet a ház belsejéről, őszintén szólva nekem kevésnek tűnik az a 2 házventi, aminek a működéséről sem sokat tudunk, illetve a Corsair hangszigetelt ház sem fog sokat segíteni a szellőzésen.
    Azzal együtt, hogy fullon járatod a ventiket és hangszigetelt a ház, nem hiszem, hogy jó a koncepció.

Pl. a korábbi gépem egy Fractal Design Define S házban van (ez részben ilyen hangszigetelt, a jobb oldala), azt most jellemzően a fiam használja, és bizony 3 hűtőventit még be kellett raknom a házba (a már meglévő 3 mellé), hogy jobb hőfokok legyenek, mivel szűkebb helyre került. 3 elől, 2 fent, 1 hátul + a CPU 2 ventije.
    De pl tolja a Div2-t, és adtam neki 2 accountot évekkel ezelőtt, hogy azokkal játszon, és a múltkor lettem figyelmes, hogy valamiért eszeveszetten tolja a VGA venti, és a 2 acchoz 2 féle grafikai beállítás volt, az egyiknél elfelejtettem belőni a jó beállításokat, de azóta helyreállt a rend, halk és hűvösebb is minden.

A mostani gép egy Fractal Meshify 3 XL-ben van, ebben van összesen 7 venti (3 elől, 3 felül, 1 hátul, igaz ebben AIO van, de gyakorlatilag nulla hangja van. és még lehetne belerakni 3 ventit (mind 14 cm-es)

Mindkettő elég nagy ház, és nincs agyonzsúfolva, de mégis hatalmas a különbség. Nem utolsó sorban a 3070Ti eléggé befűti a korábbi házat.

Új hozzászólás Aktív témák