- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Ez teljesen jó, ezeknél a prociknál nem fogsz sokkal kisebb hőmérsékleteket látni.
DE!
Nekem egy 9800X3D van, amit korábban egy TR Phantom Spirit 120-as, dupla torony hűtő volt rajta, idle 50 fok környéke, terhelten 60-65 fok (játék), teszt alatt (folyamatos 100%) viszont volt, hogy már a proci védelme vett vissza, azaz 90-95 fok körül járt.
Ez alap procinál volt 165W TDP-vel, ahogy alulfeszteltem (-20 all core), teszt alatt már csak 85 fok környékén volt a max ugyanúgy.
Lecseréltem egy Arctic LF III 420 Pro-ra, és idle kb 2 fok az eltérés, teszten terhelve viszont 85 fok helyett 70 fok környékén megáll, játék alatt meg max +3-4 fok a különbség az idle képest. Kapott még egy kis alulfeszt (-30 all core) és teszt alatt 65 fok környéke, játék alatt meg 1-2 plusz az idle képest (igaz nem túl CPU igényes játékok) a VGA sem egy kazán (9070XT)Van egy 5800X-em is, annál az a tapasztalat, hogy a hőmérséklet hirtelen jumpol fel/le, korábban egy Alpenföhn Brocken 3 volt rajta (5 hőcsöves 2 ventis), és mivel amúgy is pasztázni kellett már, ráraktam a fent említett Phantomot (7 hőcső), és pár fokot nyertem vele, de annál a procinál is azzal tudtam sokat hozni, hogy alulfeszeltem azt is (korábban nem volt), ez alatt viszont egy jobban melegedő 3070Ti van.
A másik, hogy rohadt sokat számít a ház, annak a zsúfoltsága, szabad légáramlás és annak ereje stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 65W töltő eladó
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest