- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
szarnyasdino #1543 üzenetére
Amikor ezt a hőfokot eléri, akkor visszavesz a teljesítményből.
Nyilván nem az a cél, hogy mindig 90-95 fokon üzemeljen, éppen erre találták ki a ventilátorok (nem csak a CPU, hanem a házhűtő ventik is) hőmérséklet függő beállítási lehetőségét, azaz ahhoz képest, hogy neked mi a hangos (ami már zavaró) úgy állítod be.De én első körben azt deríteném ki, hogy miként is lehet az, hogy játék közben halk, mígnem netezés közben meg felpörög. Ha ez konstans, akkor ott valami nem kerek.
Teljesen idle állapotban, azaz amikor hozzá sme nyúlsz és minden ablak ki van kapcsolva, akkor is magasan pörög a proci hűtő venije??
Ezen felül van még az alulfeszelés, de ha az Expo is gondot jelentett, akkor ez lehet nem a te pályád, pedig az is pár kattintás a BIOSban, persze ha túllövöd, akkor rosszabb esetben BIOS-t kell resetelni és újra beállítani.
Én is a 9800X3D-nél kutakodtam utána, hogy mi is ez, utána már az 5800X-et is gyerekjátéék volt beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest