Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
penzes21
újonc
Jó napot! Üdvözlök mindenkit. Szükségem lenne véleményekre, mert már teljesen tanácstalan vagyok.
Szóval a történet ott kezdődik, hogy építettem egy gépet muteréknek amihez szinte minden adott volt ( persze használt alkatrészekből). Kivéve a processzort. Így hát vásároltam 1et netről gondoltam a procik nem mennek ki könnyen nem lehet nagy baj velük... Persze. Megjött beszereltem és hát az fogadott, a hőmérséklet, hidegen indítva 40-43 fokról indulva tornázott 70-80-100-120 fokig aztán leáll az egész masina. Nos ez az alap sztori. A szóban forgó PC-ről annyit kell tudni, hogy voltszerencsém 2lapban is próbálni: egy AM2+-os MSI K9A2VM V2-ben és egy sima AM2-es Gigabyte GA-M56S-S3-ban. A többi: 2x2GB Kingmax DDR2 RAM; 500GB Samsung Winyó és egy LCPower 420as táp (ezt is cseréltem egy Codegenre, de nem változott); ja és egy GeForce GT220 1GB-os videókártya.
Már hőmérséklet figyelő progit is elégvolt találni, mert aida64 nem mutatta ennek a CPU-nak a hőjét, se a speedfan. még párat megnéztem de nem sorolom őket fel, végül is a cpuid hw monitor mutatta az "utat"
.
Huhh még nem is írtam milyen prociról van szó. Tehát Ez egy AMD Athlon x2 6000+ alap órajelen, egy Asus hűtővel aminek 2 hőcsöve van és egy 8 cm-es ventilátora, de csak 3 pin-es a csatija. 1450-60 rpm-el forog.
melegedéskor a hűtő is betyárul melegszik, és mivel sokat szereltem mindig cseréltem a pasztát is (szilikonost). Tudtok-e javasolni valamilyen megoldást vagy kuka?Előre is köszönöm a válaszokat/véleményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Linux kezdőknek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.