Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• penzes21

újonc

Jó napot! Üdvözlök mindenkit. Szükségem lenne véleményekre, mert már teljesen tanácstalan vagyok.

Szóval a történet ott kezdődik, hogy építettem egy gépet muteréknek amihez szinte minden adott volt ( persze használt alkatrészekből). Kivéve a processzort. Így hát vásároltam 1et netről gondoltam a procik nem mennek ki könnyen nem lehet nagy baj velük... Persze. Megjött beszereltem és hát az fogadott, a hőmérséklet, hidegen indítva 40-43 fokról indulva tornázott 70-80-100-120 fokig aztán leáll az egész masina. Nos ez az alap sztori. A szóban forgó PC-ről annyit kell tudni, hogy voltszerencsém 2lapban is próbálni: egy AM2+-os MSI K9A2VM V2-ben és egy sima AM2-es Gigabyte GA-M56S-S3-ban. A többi: 2x2GB Kingmax DDR2 RAM; 500GB Samsung Winyó és egy LCPower 420as táp (ezt is cseréltem egy Codegenre, de nem változott); ja és egy GeForce GT220 1GB-os videókártya.
    Már hőmérséklet figyelő progit is elégvolt találni, mert aida64 nem mutatta ennek a CPU-nak a hőjét, se a speedfan. még párat megnéztem de nem sorolom őket fel, végül is a cpuid hw monitor mutatta az "utat" :) .
    Huhh még nem is írtam milyen prociról van szó. Tehát Ez egy AMD Athlon x2 6000+ alap órajelen, egy Asus hűtővel aminek 2 hőcsöve van és egy 8 cm-es ventilátora, de csak 3 pin-es a csatija. 1450-60 rpm-el forog.
    melegedéskor a hűtő is betyárul melegszik, és mivel sokat szereltem mindig cseréltem a pasztát is (szilikonost). Tudtok-e javasolni valamilyen megoldást vagy kuka?

Előre is köszönöm a válaszokat/véleményeket.

Új hozzászólás Aktív témák