- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atmil
aktív tag
válasz
#34576640 #3541 üzenetére
Szia!
Fáradj át ide itt készségesen segítenek. [link]
A hűtőd valószínűleg kevés lesz. Olvasd el a linkelt topic összefoglalóját az segít és utána tedd fel a kérdésedet. Az biztos, hogy mindent kézzel kell beállítani auto feszen nem szabad hagyni.Pityu. A két procit nem igazán kellene összehasonlítani, mert nem egy súlycsoportban játszanak.
Intel i5 7500 65w tdp VS i7-6700k 95w tdp -
válasz
#34576640 #3538 üzenetére
Nekem egyszer volt artic hűtőm nekem nem kéne többet,a cpu meg állítólag a max 100fokot is bírná vagyis ha addig menne fel,de olvasom most neten másnak is van ilyen 79-80 fok problémája.Tuningolva van amúgy a proci?Lehet jobb lenne egy jobb hűtő én az articot annak idején egy cooler masterra cseréltem.
Van egy olyan program,hogy msi command center ki lehet rakni ilyen kicsiben az asztalra
-
válasz
#34576640 #3536 üzenetére
cpu hűtőt azt már írtad milyen van rajta?Mondom anno valahol írták a hőfok attól is függ a processzor kupakja alatt az intelnek milyenre sikerül a pasztázás,vagy mivel kenik be.Mert a fém kupak alatt is van pasztázás a nagy tuningosok azt is le szokták venni és alatta újra pasztázzák jobb minőségű pasztával,de az ugye garancia vesztéssel jár.
-
válasz
#34576640 #3531 üzenetére
Figyelj ha a fenti képen lévő adatok tényleg terhelés alattiak akkor ezek a hőfokok nem rosszak,de gyanús nekem,hogy ez terhelt állapot lenne mert akkor inkább lenne min 50 fok magonként.Egyébként azt mondják a processzor kupak alatti paszta sem mindegy milyen vagy az intelnek,hogy sikerül pasztáznia,van aminek jobb hőfokai vannak van aminbek rosszabb,és azt is mondják ha kicsit szarabb a proci kupak alatt a pasztázás akkor mindegy milyen hűtőt pakolsz rá nem fogja az sem hatékonyabban lehűteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest