Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atmil
aktív tag
válasz
üzenetére
Szia!
Fáradj át ide itt készségesen segítenek. [link]
A hűtőd valószínűleg kevés lesz. Olvasd el a linkelt topic összefoglalóját az segít és utána tedd fel a kérdésedet. Az biztos, hogy mindent kézzel kell beállítani auto feszen nem szabad hagyni.Pityu. A két procit nem igazán kellene összehasonlítani, mert nem egy súlycsoportban játszanak.
Intel i5 7500 65w tdp VS i7-6700k 95w tdp -
válasz
üzenetére
Nekem egyszer volt artic hűtőm nekem nem kéne többet,a cpu meg állítólag a max 100fokot is bírná vagyis ha addig menne fel,de olvasom most neten másnak is van ilyen 79-80 fok problémája.Tuningolva van amúgy a proci?Lehet jobb lenne egy jobb hűtő én az articot annak idején egy cooler masterra cseréltem.
Van egy olyan program,hogy msi command center ki lehet rakni ilyen kicsiben az asztalra

-
válasz
üzenetére
cpu hűtőt azt már írtad milyen van rajta?Mondom anno valahol írták a hőfok attól is függ a processzor kupakja alatt az intelnek milyenre sikerül a pasztázás,vagy mivel kenik be.Mert a fém kupak alatt is van pasztázás a nagy tuningosok azt is le szokták venni és alatta újra pasztázzák jobb minőségű pasztával,de az ugye garancia vesztéssel jár.
-
válasz
üzenetére
Figyelj ha a fenti képen lévő adatok tényleg terhelés alattiak akkor ezek a hőfokok nem rosszak,de gyanús nekem,hogy ez terhelt állapot lenne mert akkor inkább lenne min 50 fok magonként.Egyébként azt mondják a processzor kupak alatti paszta sem mindegy milyen vagy az intelnek,hogy sikerül pasztáznia,van aminek jobb hőfokai vannak van aminbek rosszabb,és azt is mondják ha kicsit szarabb a proci kupak alatt a pasztázás akkor mindegy milyen hűtőt pakolsz rá nem fogja az sem hatékonyabban lehűteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon MILC: EOS R és M topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Battlefield 6
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest