- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANT
őstag
válasz
warrior28 #127 üzenetére
Egészen vékonyan kell felvinni a felületre a pasztát, hogy csak egy filmréteg alakuljon ki. Ezt többféleképpen megcsinálhatod: a kupak közepére nyomsz egy kicsit, aztán bele a hűtőt,és óvatosan mozgatod egymáson a két felületet, hogy a trutyi elkenődjön.Vagy telibe nyomod, aztán valamilyen keményebb lappal (telefonkártya?) elsimítod, egyúttal le is húzod, ami nem kell (ezt nem próbáltam, csak népgyűjtés!) Lényeg, hogy túl sokat ne nyomj rá, mer a fölösleget úgyis kipaszírozod!
Hőfok: nekem nem ment 60 fok fölé soha a maghőmérséklet, de csak alapfeszen hajtom a procit. (3.8 GHz fölé még nem mentem)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged