Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
warrior28
aktív tag
Lehet, hogy még egy ideig megtartom a tápomat, mert egyrészt nincs pénzem újra, másrészt lefuttattam egy teljesítménytesztet 6,5 órán át. Tesztelte milyen a rendszer 100%-os procihasználat mellett. Végig 65-67 fokos volt a CPU, úgyhogy megvagyok nyugodva
!
A tápom amúgy az ajánlottba van besorolva...
[Szerkesztve] -
MrCsiT
addikt
szvsz ez hülyeség.
Az UltraPower-t valóban forgalmazta a Vargáné és Tsa, de NEM ők gyártják!
(ezek szerint, rosszak a thermaltake tápok is, ha a Mistral forgalmazza, mert ők meg olyanok, amilyenek?!)
Terminal fórumon érdemes megkérdezni Salvatorét (kb. 15000 szakmai hsz, szóval nem piskóta a tag), hogy mi a véleménye az UltraPower tápokról.
Én a 360W-ast használtam 2 évig, az égvilágon semmiféle gond vagy instabilitás nem lépett fel soha, és a 12cm-es halk venti sem lett hangos. Neten rá lehet keresni, mind a 360W-sról mind a 470-esről van teszt, ha jól emlékszem.
Csak ajánlani tudom ezt a tápfajtát.
Mr.CsiT
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mit tegyek ilyenkor?
Hétvégén újrapasztázom meg kitakarítom a házat,aztán meglátjuk mennyivel lesz hűvösebb.
! Az a hőcsöves az milyen? Tudsz típusokat?
!
Akkor a kérdés, mennyi egy jó táp az én konfigomba (plusz még 1-2 winchester) ? 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
!