- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
vincze.balaz
újonc
válasz
scott84 #3428 üzenetére
Sapphire Nitro R9 380. A házban neked is a proci alatt helyezkedik el a videókártya?
Tegnap egyébként elkezdtem nézegetni a Milyen CPU hűtőt vegyek fórumot[link].
Ott a 4460hoz meg máshoz is árminőség arányban ezt a Deepcool Gammax 200 vagy 300at ajánlják.OC(overclock) egyébként nincs és a jövőben sem tervezem
Lista eddig, mit próbáltam a melegedés ellen:
- Többször ellenőrizni, hogy a gyári stock cooler vagyis a gyári hűtő rendesen rávane ültetve a processzorra.
- Újrapasztázás óvatosan és módszeres utánaolvasás után.(Kb 1-2 fokott esett az idle, de stress alatt még mindig nem király és ugye az számít)
- Kábeleket még szebben rögzítettem házban, hogy jobban tudjon járni a levegő. (Cable managemnet)
- Processzor ventilárot feljebb állítottam BIOSba standardból Performancere(csak jobban búgott, de hatásosnak nem tűnt)Egyébként itt a fórumon olvastam, hogy volt akinek melegedéses problémát bios reset oldott meg, de az már régebbi topic volt. Én még mindig a processzora gyanakszom vagy valami beállításra.
Hirtelen ennyi ami eszembe jutott és találtam olvasgatás után. Ha bármivel tudod ezt a listát bővíteni vagy bárki aki erre téved az jó lenne, mert legalább ha valaki találkozik ilyen problémával tudja miket kell majd kipróbálni
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet
- Futás, futópályák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Bestbuy játékok
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest