Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vincze.balaz

újonc

válasz scott84 #3428 üzenetére

Sapphire Nitro R9 380. A házban neked is a proci alatt helyezkedik el a videókártya?

Tegnap egyébként elkezdtem nézegetni a Milyen CPU hűtőt vegyek fórumot[link].
    Ott a 4460hoz meg máshoz is árminőség arányban ezt a Deepcool Gammax 200 vagy 300at ajánlják.

OC(overclock) egyébként nincs és a jövőben sem tervezem

Lista eddig, mit próbáltam a melegedés ellen:
    - Többször ellenőrizni, hogy a gyári stock cooler vagyis a gyári hűtő rendesen rávane ültetve a processzorra.
    - Újrapasztázás óvatosan és módszeres utánaolvasás után.(Kb 1-2 fokott esett az idle, de stress alatt még mindig nem király és ugye az számít)
    - Kábeleket még szebben rögzítettem házban, hogy jobban tudjon járni a levegő. (Cable managemnet)
    - Processzor ventilárot feljebb állítottam BIOSba standardból Performancere(csak jobban búgott, de hatásosnak nem tűnt)

Egyébként itt a fórumon olvastam, hogy volt akinek melegedéses problémát bios reset oldott meg, de az már régebbi topic volt. Én még mindig a processzora gyanakszom vagy valami beállításra.

Hirtelen ennyi ami eszembe jutott és találtam olvasgatás után. Ha bármivel tudod ezt a listát bővíteni vagy bárki aki erre téved az jó lenne, mert legalább ha valaki találkozik ilyen problémával tudja miket kell majd kipróbálni

Új hozzászólás Aktív témák