Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zümzümm

senior tag

Sziasztok!

LÉgyszives egítsetek, mert teljesen tanácstalan avgyok és nem tudom hova tenni, amit a gépem produkál a CPU hőmérséklettel kapcsolatban!

Van egy phenom II x4 965BE procim és az Everest 75-85 fokosnak méri!!! Közvetlenül a gép bekapcsolása után megnéztem és alapból 45fokot mutatott! A szobában egész nap, késő délutánig/kora estig kb 13-15fok van, mert amig dolgozom és nem vagyok itthon teljesen leveszem a fűtést, tehát a szobahőmérséklet számlájára egyáltalán nem írható. Aztán a bekapcsolás utáni 10 percben felment 70fokra üresjáratban. Jelenleg 75fokot mutat. A ház oldala is le van szedve.

Reálisnak mondható ez igy???? :F

Everest p.screeneverest p.screen
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=9os3mvnmgtz6evz2i9f4.jpg

Talán nem kéne leírnom, mert lehet hogy mindenki ebben látja majd a probléma okozóját, de a gépem, az asztal jobb oldalán volt egész télen, közvetlenül a radiátor mellett ami a hazaérkeztem után késő estig fűtött(az utóbbi 1 hétben maxon fűtött).

Szóval tudtok segíteni? Esetleg rosszak lehetnek az érzékelők? Mert azt nem hiszem el hogy bekapcsolás után egyből 45fokot mutat az everest, hol ott a szobában meg egész nap 13-15 fok volt...

ui: a hsz elküldése után már 85 Cfokos...

Új hozzászólás Aktív témák