Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zümzümm
senior tag
Sziasztok!
LÉgyszives egítsetek, mert teljesen tanácstalan avgyok és nem tudom hova tenni, amit a gépem produkál a CPU hőmérséklettel kapcsolatban!
Van egy phenom II x4 965BE procim és az Everest 75-85 fokosnak méri!!! Közvetlenül a gép bekapcsolása után megnéztem és alapból 45fokot mutatott! A szobában egész nap, késő délutánig/kora estig kb 13-15fok van, mert amig dolgozom és nem vagyok itthon teljesen leveszem a fűtést, tehát a szobahőmérséklet számlájára egyáltalán nem írható. Aztán a bekapcsolás utáni 10 percben felment 70fokra üresjáratban. Jelenleg 75fokot mutat. A ház oldala is le van szedve.
Reálisnak mondható ez igy????
Everest p.screen
http://www.kephost.com/view3.php?filename=9os3mvnmgtz6evz2i9f4.jpgTalán nem kéne leírnom, mert lehet hogy mindenki ebben látja majd a probléma okozóját, de a gépem, az asztal jobb oldalán volt egész télen, közvetlenül a radiátor mellett ami a hazaérkeztem után késő estig fűtött(az utóbbi 1 hétben maxon fűtött).
Szóval tudtok segíteni? Esetleg rosszak lehetnek az érzékelők? Mert azt nem hiszem el hogy bekapcsolás után egyből 45fokot mutat az everest, hol ott a szobában meg egész nap 13-15 fok volt...
ui: a hsz elküldése után már 85 Cfokos...
Új hozzászólás Aktív témák
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest