- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimcsi
senior tag
Sziasztok. Párhete felfigyeltem, hogy mintha valamivel hangosabb lenne a gépem, mint azelőtt, egyszer meg is próbáltam közelebről megfülelni, hogy hol lehet a bibi, de valahogy összemosódtak a zajok. Aztán most megint nagyon idegesített a dolog, játék közben le is fagyott teljesen, reset-elnem kellett, aztán kikapcsoltam teljesen, megtapogattam a videókártyát, processzort és nagyon forrónak éreztem, előtte sose fogdostam, tehát nem tudom milyen volt azelőtt, de most elég forrónak tünt, pedig csak max 1órája mehetett a gép, amiből kb 20 perc volt csak a játék. Aztán megnéztem a SiSoftware Sandra Professional programot és az is azt jelezte, hogy nagyon meleg a proci, nem tudom mennyire lehet neki hinni, de azt irta, hogy 66fokos. Néha azóta többször is újraindítottam ezt a programot és mindig min.62 fokosnak írta. A bios-ban is 50 fok körüli volt, cpu fan speed 1931rpm volt. Tehát akkor most mit tudnék csinálni? Van még egy olyan funkció a biosban hogy quiet fan, bekapcsolásakor se lesz halkabb. Biosban kéne még beállítani vmit, vagy mi a teendő? kösz.
Ja és nincsen semmi sem húzva.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - AQUA garancia 2026.04.20
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 8.gen i3 és 9.gen i5 processzorok érkeztek!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest