- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimcsi
senior tag
Sziasztok. Párhete felfigyeltem, hogy mintha valamivel hangosabb lenne a gépem, mint azelőtt, egyszer meg is próbáltam közelebről megfülelni, hogy hol lehet a bibi, de valahogy összemosódtak a zajok. Aztán most megint nagyon idegesített a dolog, játék közben le is fagyott teljesen, reset-elnem kellett, aztán kikapcsoltam teljesen, megtapogattam a videókártyát, processzort és nagyon forrónak éreztem, előtte sose fogdostam, tehát nem tudom milyen volt azelőtt, de most elég forrónak tünt, pedig csak max 1órája mehetett a gép, amiből kb 20 perc volt csak a játék. Aztán megnéztem a SiSoftware Sandra Professional programot és az is azt jelezte, hogy nagyon meleg a proci, nem tudom mennyire lehet neki hinni, de azt irta, hogy 66fokos. Néha azóta többször is újraindítottam ezt a programot és mindig min.62 fokosnak írta. A bios-ban is 50 fok körüli volt, cpu fan speed 1931rpm volt. Tehát akkor most mit tudnék csinálni? Van még egy olyan funkció a biosban hogy quiet fan, bekapcsolásakor se lesz halkabb. Biosban kéne még beállítani vmit, vagy mi a teendő? kösz.
Ja és nincsen semmi sem húzva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- TP-LINK routerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- E-roller topik
- További aktív témák...
- 6.-7. gen-es processzorok Több féle ár! Beszámitok!
- INTEL CORE i7-11700 - Socket 1200 - processzor!
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest