Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bzs73

őstag

válasz darál0w #13438 üzenetére

Na amugy gondoltam hogy ez lessz. :D
    De hát akkor is lehet hasonlítani pár hasonló procihoz,mert mindenkinek egyformán csal amúgy.De ez ki lett már tárgyalva elég sokszor,és tudjuk hogy nem halálpontos,de nem is olyan pontatlan.A másik meg az hogy én nem is azt állítottam hogy tutira ennyit fogyaszt.Nem ma kezdtem én se.Ismerem az everestet.De összehasonlításnak jó.Mindenkinél ugyanígy csal mint nálam,de hát amugy megszoktam már a hitetlenkedőket.Ez elkerülhetetlen ha az ember folyamatosan megpróbál valami különlegeset mutatni.Én ahogy lipi is írta már,folyamatosan próbálok valami újat mutatni a procijaimmal,és nem pont mindíg a tuning miatt veszem a procikat.Sőt mostanába egyre jobban nem az miatt.Tunning van mindíg egy kicsi,de már csak annyi amennyi épp kell.
    Na bagirának feladtam az e5200-t,így az is lerendezve.Kicsit majd elkezdem nézni játékok alatt mit produkál az e8600es 8x450-éhez,és az e5200 9x400-hoz.Tesztek megvannak vele,fps terén fullhd-ba.Kíváncsi vagyok rá,mert e8600es és e5200 között szinte semmi külömbség nem volt.Szinte minden játékba ugyanazokat az eredményeket kaptam.Szerintem 4 maggal se lessz semmi változás játékok terén,de megnézzük.Win valmivel gördülékenyebb.

Új hozzászólás Aktív témák