- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Á nem hiszem.Most én is úgy vagyok mint akoska.Kicsit elegem lett a tesztelésből.Egy jó kis kényelmes lapot akartam ami meglett.Nem tuningbajnok lap biztos,de most 1-2 hónapig élvezni szeretném a gépet.Csak jáccok,filmezek,zenét halgatok,no meg ph-zok természetesen.Persze ha wolfiba megjelenne egy kihívó,aki felveszi a versenyt a procimmal,akkor más lenne.
Az feldobna egy kicsit.Az előző procimmal is az volt a jó hogy nagyon ment,de ott volt sz.j,és zsubi is az 1.15vides procikkal,és volt egy kis versenyszellem azért,még ha nem is verseny volt,de csak húztuk egymást,mert én is észnélkül cserélgettem a lapokat,meg a ramokat,hogy kicsit még jobbat nyomjak.Ezt a mostani procim tényleg nem akarom fényezni,de folyamatosan nézem a külföldi fórumokat is,és 1-2 db e8600-ot látok ami ezt tudja,vagy kicsit többet.Elég volt erre az évre a tesztből.Most összeszámoltam és volt 12db wolfi nálam,és 1db q9550.Lap meg kb ugyanannyi,hanem több.
Elég volt.Talán majd januárba ha lessz még minusz,elkezdem megint a hülyeséget,de ahogy mondják nem sok minusz lessz.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Windows 10
- Formula-1
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest