- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #484 üzenetére
Sok igazság van Zájec mindókájában,szó mi szó.(részletek)Csak..senkit nem"kényszeríthetün"hogy mindent zongorázzon végig.Ha nincs kedve,hát nincs.Valid-max OC.Ez..necces.Necces mert közben megtudtam,hogy miért dobott az 5040-re olyan hibaüzit.Tehát:Az 1.45+..stb üzenet azért van,mert olyan istabil volt az eredmény.Vagyis:.Egy kép,egyszerűbb,hisz csak az adott pillanatkép,de egy valid,ha már necces(nagyon instabil)nem tudod validoztatni!Az más kérdés,hogy"csupasz",hisz kevés az infó.Validhoz fel kellle tüntetni pluszba,hogy mennyi feszen..Most meg is teszem,nálam Bios1,705V,valós 1,66-1,68v között ugrált.
Vélemények?-Jó lenne stabilizálni,mert senki se gondolhatja,s várhatja el,hogy x mennyiségü adatot ,tesztet csináljanak újra.-
Szerintem..Aki nem ad meg adatot,addig ne kerüljön fel,de maga a rendszer..maradhat..
-ez magánvélemény-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Konteó topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest