Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borokafa
őstag
Hát nem tartanak teljesen normálisnak, de igazuk is van

Képzeld el mikor a múltkor a nappaliban az íróasztalon próbálgattam a potot és a szárazjégból jött a köd ami ugye csak CO2, meg fortyogott minden , kaptam rendesen, hogy felrobbantom a lakást, jaj mi lesz most stb. Na akkor nem volt egyszerű.
Egyik lányom ott kevert mellettem és segíteni akart, a másik meg elmenekült 
Ehhez képest a nyitott ablakért már "szinte csak" dícsérő jelzőket kapok
Egyébként tényleg nagyon jó ez a proci, elégedett vagyok vele. Ha a mem vezérlője kicsit jobb lenne akkor lenne az igazin (bár így se rossz). Az intel i sorozaté nagyon jól sikerült. -
Borokafa
őstag

Elvileg otthon van az új hűtőm is Alpenföhn Brocken -
Borokafa
őstag
De igen, 9-9... 1T vel kb.1800-ig ment fesz emelés nélkül a memória. Sajnos utána folyamatosan lazítanom kellett az időzítésen.
Az 1980-as memóriánál NB VID kapott +0,15V-t, a memória fesz max. 1,6V-ig volt emelve. Az 1800 gyakorlatilag mindenféle fesz emelés nélkül megvolt.
Ez is több mint jó egy olcsó 1600-as Kingmax Herculestől.
Sajnos tegnap nem jutott már idő a finomításra. -
Borokafa
őstag
Na végre elékerültél
Már hiányoltalak, tavaly télen mit küszködtonk a megahercekkel igaz 
Most igy elsőre nem bonyolódok bele egy komolyabb potba, majd csak ha szimpatikus lesz. Van itthon réz rud anyagom lehetne belőle gyártani. Bár a cégnél mi már a réznél jobb hővezető anyagokkal dolgozunk, csak elég húzos az ára.
A nálunk használt szárazjég granulátum jellegü ,és szerszámok tisztitására használjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ez naggyon jó

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)