Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
sgteam #17629 üzenetére
Nem tudom, de próbálj be Crucial ramokat. Én még nem láttam/ halllottam olyat, hogy azokat ne szeretné alaplap.
(#17630) darál0w: Én is. na..tételezzük fel, hogy kilövöm és pl. az alaplap szar. Felküldöm, és ők is elismerik, jelentkezik a hiba. Akkor hogyan tovább?
Nincs mit adniuk érte! Most néztem nincs egy p45 ös normális lapjuk, ilyen meg pláne.
Ha azt mondanám, hogy ok, akkor mást, ebben az árban (az se baj ha nem alaplap) akkor abban az árban kell adniuk amennyit én fizettem nekik?
remélem, hogy igen.( 31.680FT) -ehez tennék 1000-ret és jöhetne a Giga P55A UD3
Hm??????????
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Hálózati / IP kamera
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo L14 Ryzen 3 4450U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest