- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Rap, Hip-hop 90'
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
kimi02 #13656 üzenetére
Hát mi vagyok én.
Hány ud3r lapot adjak még neked?
Amugy kíváncsi leszek rá hogy megy majd ez a lap nálad.Lehet nem megy majd jobban,de a dropp nagyon jó.Nekem a 4 magossal is csak 0.016-ot droppolt llc-vel.llc nélkül meg 0.034v körül.Na majd teszteled úgy is.
Nekem meg lehet ilyen lapom lessz.Még nem biztos,mert nem ólcsó,de a legújabb technológia.Ezen már nem aluminium vagy réz hűtés van,hanem valami kerámia ötvözet,ami tesztek szerint nagyon jó,meg van benne több újítás,kondik terén is.Meglátjuk.
Úgy döntöttem elsőre valmi jó lap lessz,és jó ramok,amik fikszek ált,és proci meg csak corei3 lessz,mert most csak arra marad keret.Z_Mesterrel már beszéltem,kedd körül talán kap megint válogatott procikat,és néz nekem valami normálisat.Utána meg majd cserélgetem a procikat úgy is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-12700K BOX LGA1700, 12/20 mag BONTATLAN, 3ÉV
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest