- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12377 üzenetére
Ági : " Amúgy jól mondják! Ezt a területet
megvette akkoriban Szeged legmenőbb ügyvédje (meghalt már, a
felesége viszi tovább az irodát), meg a Reál (építtető), és
így épült a "lakópark", kérem, nem lakótelep! Azelőtt a
honvédségé volt, miután módszeresen leépítették, azok
eladták, mindent lebontottak, maradt két kollégiumi épület
még a szélén.
Ja, a 4-es villamos végállomása van itt. De ezeket Te tudod!
"Én is agyaltam rajta, de el is vetettem. Macerás, és nem hoz sikat (ha hoz) a konyhára. (tuning). Másrészt meg, akkor jobb az egész gépet vizezni, szebb, egységesebb. Szerintem a vizesek 90%-nak az esztétika, látvány legalább annyira fontos (vagy ha nem csak az a fontos!), mint maga a hűtés. Harmadrészt meg..Ga baj van, akár egy szaros cmos-elem ki- egy szar tuning miatt, lehet, hogy ott szenvednék amíg elérném az elemet, jumpert. Negyedrészt meg ha jön egy-egy új cucc (proci teszt)..Á!!!! Nem bontogatnék én 2 hetente..A téli nyitott ablak tuti van olyan mint bármelyik víz, nyáron meg.. majd kíváncsi leszek, mit megy a szekér. Most durván 30k + ugye a thermalright 120 Ultra extreme lesz a hűtés. 44k-ért mit kapok..nemtom, de remélem, hogy nem fogok csalódni.
Majd még 1-2 modding kell a házba is, hogy a vezetékek stb..(meg a 2 14-es venti) jól elférjenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged