Hirdetés
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Hát nekem procija válogatta.A 2. legjobb e8400-m,ami BMW001 procija volt az jobban ment p35ds4-be.Eggyel kisebb fesz elég volt neki mindenhol,de az utolsó brutál e8400-em,alig akart elindulni 4.5ghz-n 1.200v-on a p35-be,ud3r-be meg ment szépen.De a többi opción is gyengébben ment p35-be,de az előző 8400 meg jobb volt p35-be.A p35ds4 lap amugy ugyanaz volt,tehát az is kizárva hogy egy gyengébb tipusú p35 lett volna,és ramok is ugyanazok voltak.Én is vártam hogy majd ha ud3r-be így megy,akkor p35-be még lentebb birok menni,aztán lestem hogy még úgy se ment.Néztem is hogy az előző brutál 8400 meg abba ment jobban.Na mindeggy,az biztos hogy jó az ud3r.Droppot meg lapja válogatja.Nekem ez a 6. ud3r,és volt ud3p is,és ez a mostani droppol a legkevesebbet.A legrosszabb az ud3p volt.A mostani ált 0.02 felett droppol kicsivel.
Szinte minden fesznél ennyi,és másik procival is ennyi volt.llc nélkül 0.03-0.04 között van a dropp.Ált eddig llc-vel volt ennyi mint most llc nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- 8K-s csúcsmonitor az ASUS ProArt portfóliójában
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Total Commander
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest