- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Aktív témák
-
Gerie
csendes tag
Kösz a gyors infókat!
petakpa1: Én is a BBIagent-tel kezdtem, én betöltött, kiírta, hogy open http://192.168.2.1 for ... És nem tudtam pingelni.A BNC egyik vége itt, másik ott, nincs T dugó, de tehetek bele, viszont, nincs lezáróm úgyhogy szerintem így jobb, de próbáltam az UTP kábellel ami elvileg a külső kábelmodem, és a gép között van. Szóval azzal se ment!Mi az istent ronthatok el?A BBIagent jobban tetszik mert elég neki 8M.Nem akar vki ICQ-n megkeresni a gyorsabb segítség érdekében? 78492967
Clark: Én is gondoltam arra, hogy azzal lesz vmi, de nem.Meg fura az is hogy ha nincs rádugva a LAN akkor is azt mondja hogy jó...Vagy csak azt akarja, hogy felőle jó...Viszont azt jól érzi, hogy mikor van rajta a WAN -
Gerie
csendes tag
Persze egyenlőre csak egy gép van rákötve, de még így se megy.Sima BNC, egyik vége a routerben, másik a gépben, és nem tudok pingelni.Mi az a login, meg a pass a Coyote linuxnál, ha nem lépek be attól kéne tudnom pingelni.Hogy lehetne kiszűrni a harverhibát?
-
Gerie
csendes tag
Sziasztok!
Netmegosztás...Van egy router, P1 133MHz, 8M Ram(de most 32M), egy ISA-s video, és két hálókártya.Kifelé(chello) néz a Realtek8139D, LAN-ra a Realtek 8029.Mindkettő PCI-os, bootolásnál ott vannak a táblázat alatt.Bootolm a routert a coyote-os floppyval, minden rendben , talál hálókártyát, driver ok, és ha nincs semmi bedugva akkor azt irja hogy Internet: NO LAN:Yes, ha rákötöm csak az internetet, akkor még ezt sem írja ki, gondolom tovább megy, és kér vmi login: majd pass: MIK EZEK? Ugyanis a gondom az, hogy nem tudom pingelni a routert.Már próbáltam a BBIagent-tel is, de azzal se ment a ping.A Coyote-nál be kell loginolni, hogy pingelhessem?A hálókártyák jók, vaci újak!BNC-vel próbálnám összehozni, de már gondoltam arra is hogy rossz a kábel de mégsem.Más fórumokon azt olvastam, hogy ez egyszerű, nem kell érteni hozzá stb. Én már többmint egy napja szívok vele :) Ötleteket várom!!!(a másik (1db)gépen XP)
Aktív témák
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest