- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Aktív témák
-
Clark
tag
Na. Leszedtem és csináltam egy ilyen lemezt. Amikor beállítod, hogy milyen kártya, dhcp.....stb, van egy külön oldal, amin az van, hogy olyan kapcsolatod van-e, amihez be kell jelentkezni...tudtommal chellonál nem kell. Nézd meg, hogy nem pipáltad-e ki véletlenül. Szerintem itt lesz a bibi.
-
petakpa1
őstag
De ugye van két T dugó és két elzáró?
Bocs, csak uncsitesóm egyszer a BNC kábelt közvetlenül dugta a hálókártyára és csak nézett hogy mért nem megy!
Coyote linuxot nem ismerem, de a BBiagent nekem simán ment.
Ott az oldalon megadod a megfelelő hálókártyát, a web és a lan felé, megadod a router belső ip címét, és a belső haló ip tartományát. letöltöd a fájl-t, kiírod floppyra, boot.
Ha felbootolt, már tudod pingelni, sőt ha az ip címét beírod az explorerbe, akkor egy weblapra jutsz ahol föl tudod tölteni a bbaigent.jar file-t a routerre, és mikor ez kész van, már egy webes kezelőfelületen tudod beéllítani a dolgokat alapból csak a felhasználónevet és a jelszót írd be, meg x-d be a Connect on demand opciót. Így már tudod használni, a tűzfal beállításait meg ráérsz később kifincsizni, már ha akarod egyáltalán...
Ha ez nem megy akkor, vagy kábel, vagy hálókértya gond van
Kábelt teszteld le szakadás ellen, ha más nincs jó egy zsebtelep+izzó+két drót párosítás (mondjuk ettől még lehet rossz is nemtom)
Ha a kábel jó akkor próbálj más hálókártyát, vagy próbáld meg a nethez kapott UTP kábellel összekötni a routert és a kliens és pingelni.
Nézd meg, hogy a kombó kártyán nem kell e jumperrel választani a BNC/UTP dugaljok között!
Egyéb most nem jut eszembe...
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest