Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Gerie
csendes tag
Sziasztok!
Netmegosztás...Van egy router, P1 133MHz, 8M Ram(de most 32M), egy ISA-s video, és két hálókártya.Kifelé(chello) néz a Realtek8139D, LAN-ra a Realtek 8029.Mindkettő PCI-os, bootolásnál ott vannak a táblázat alatt.Bootolm a routert a coyote-os floppyval, minden rendben , talál hálókártyát, driver ok, és ha nincs semmi bedugva akkor azt irja hogy Internet: NO LAN:Yes, ha rákötöm csak az internetet, akkor még ezt sem írja ki, gondolom tovább megy, és kér vmi login: majd pass: MIK EZEK? Ugyanis a gondom az, hogy nem tudom pingelni a routert.Már próbáltam a BBIagent-tel is, de azzal se ment a ping.A Coyote-nál be kell loginolni, hogy pingelhessem?A hálókártyák jók, vaci újak!BNC-vel próbálnám összehozni, de már gondoltam arra is hogy rossz a kábel de mégsem.Más fórumokon azt olvastam, hogy ez egyszerű, nem kell érteni hozzá stb. Én már többmint egy napja szívok vele :) Ötleteket várom!!!(a másik (1db)gépen XP)
Aktív témák
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest