Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toness
őstag
Nekem is volt turbokártyám, egyszer nálam hagyta egy srác, mert nem tudta hogy mi az, mert nem volt meg a műanyag borítója
hú de örültem akkor neki, de már fogalmam sincs, hogy mire volt jó
annyi rémlik, hogy a gép hátuljába kellett bedugni és egy mikrokapcsolót lehetett a hátulján nyomkodni. Te véletlenül nem emlékszel mit tudott ez a kütyü?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Varia Aku Mini barista mérleg
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hú de örültem akkor neki, de már fogalmam sincs, hogy mire volt jó
annyi rémlik, hogy a gép hátuljába kellett bedugni és egy mikrokapcsolót lehetett a hátulján nyomkodni. Te véletlenül nem emlékszel mit tudott ez a kütyü?