Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• yuyizi

tag

válasz had423 #51804 üzenetére

Rendben köszönöm, illetve zkas90-nek is. Csak azért voltam kíváncsi az itteni értelmesebb korosztályra, mert jómagam volt az egyik caster (bizo) és kíváncsi voltam a véleményekre. Annyit erről az egészről, hogy a kommentátortársammal előtte való nap tudtuk meg, hogy még is kellenénk és kicsit váratlanul ért ez az egész. De ezt is csak azért tudtuk meg akkor, mert a szervezők picit (rohadt módon) elcsúsztak vele és se készülni nem tudtunk rendesen, sem pedig flottul nem ment az egész. Az is nagy baj volt még hogy nem volt elég a közvetítés lebonyolítása, mindent nekünk kellett irányítani a twitch-t az OBS-t a zenét berakni mindent kb mire csütörtökön odaértünk a gépünk még össze se volt rakva :D szóval sok probléma adódott, illetve ez volt az első éles kommentárkodásunk, ezért voltunk bénák. De hiszem hogy tudunk fejlődni és fogunk is próbáltuk kihozni a legjobbat magunkból akármennyire is fáradtak voltunk. Rengeteg hibával funkcionáltunk, de sikerült lenyomni a 4 napot és mindenkit aki segített minket biztatott azoknak nagyon köszönjük.

• barni1122

tag

válasz had423 #51804 üzenetére

Végre vki leírta. :R És ezek elvileg pénzt is kaptak ezért a.... Az, hogy nem tudnak hangsúlyozni és szóismétlések hadát lehet hallani, ok. Hozzászoktunk. De kedvencem: 6-8-nál kiböki a csávó "Lehet érdemes lenne menteni azt a magozót." (a pisztolykörbe tuti jól jöhet) És a vicc az, hogy előtte oltotta le a 3. "castert", hogy nem is baj hogy nem jön, úgyse ért hozzá. Következő ICL-en lehet ingyen bevállalom a közvetítést, max nem lesz alatta "okoskodás", hacsak nem elvállalja kuLi. Nem értem, hogy kicsiny hazánknak egyetlen kimagasló csgo lanján miért nincs az embereknek igénye normális szervezésre. Értem én, hogy védeni kéne őket, meg mindjárt kapom, hogy akkor miért nem csinálom én, de 30.-ra igazán előrukkolhattak volna valami profibb szellemiséggel.

Új hozzászólás Aktív témák