Hirdetés
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
yuyizi
tag
válasz
had423 #51804 üzenetére
Rendben köszönöm, illetve zkas90-nek is. Csak azért voltam kíváncsi az itteni értelmesebb korosztályra, mert jómagam volt az egyik caster (bizo) és kíváncsi voltam a véleményekre. Annyit erről az egészről, hogy a kommentátortársammal előtte való nap tudtuk meg, hogy még is kellenénk és kicsit váratlanul ért ez az egész. De ezt is csak azért tudtuk meg akkor, mert a szervezők picit (rohadt módon) elcsúsztak vele és se készülni nem tudtunk rendesen, sem pedig flottul nem ment az egész. Az is nagy baj volt még hogy nem volt elég a közvetítés lebonyolítása, mindent nekünk kellett irányítani a twitch-t az OBS-t a zenét berakni mindent kb mire csütörtökön odaértünk a gépünk még össze se volt rakva
szóval sok probléma adódott, illetve ez volt az első éles kommentárkodásunk, ezért voltunk bénák. De hiszem hogy tudunk fejlődni és fogunk is próbáltuk kihozni a legjobbat magunkból akármennyire is fáradtak voltunk. Rengeteg hibával funkcionáltunk, de sikerült lenyomni a 4 napot és mindenkit aki segített minket biztatott azoknak nagyon köszönjük.
-
barni1122
tag
válasz
had423 #51804 üzenetére
Végre vki leírta.
És ezek elvileg pénzt is kaptak ezért a.... Az, hogy nem tudnak hangsúlyozni és szóismétlések hadát lehet hallani, ok. Hozzászoktunk. De kedvencem: 6-8-nál kiböki a csávó "Lehet érdemes lenne menteni azt a magozót." (a pisztolykörbe tuti jól jöhet) És a vicc az, hogy előtte oltotta le a 3. "castert", hogy nem is baj hogy nem jön, úgyse ért hozzá. Következő ICL-en lehet ingyen bevállalom a közvetítést, max nem lesz alatta "okoskodás", hacsak nem elvállalja kuLi. Nem értem, hogy kicsiny hazánknak egyetlen kimagasló csgo lanján miért nincs az embereknek igénye normális szervezésre. Értem én, hogy védeni kéne őket, meg mindjárt kapom, hogy akkor miért nem csinálom én, de 30.-ra igazán előrukkolhattak volna valami profibb szellemiséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Milyen asztali médialejátszót?
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Linux haladóknak
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RTX 4060 Ti 16GB / 1TB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Apple Watch Ultra Titanium GPS+Cellular 49mm, gyári dobozában! Makulátlan!
- ROG Strix G18 G814JI 18" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Új 28-as alu kerékszett féktárcsával, hátsó sorral
- White GAMER alap! i9-14900K / Z790 STRIX / 32GB 6400MHz / 1TB Gen4 / 850w Gold! BeszámíTOK
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest