- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
#49553920 #3352 üzenetére
Értem, köszönöm.
Még anno, nagyon rég, mikor még moháztam (~10 éve) volt egy csapatom, mindenki 30-40 között volt (kivéve engem, én most vagyok 21) és rendeztek egy 1v1 tornát. Hát sajnos sok jó nem lett belőle, mert mindig vitákat és ellentéteket szült. 2-3 alkalom után be is lett fejezve ez az egész.
Egyébként én nem vagyok ellenére, de ehhez abszolút a "have fun" kifejezés által jelentett gondolatra lesz szükség. -
Mate
nagyúr
válasz
#49553920 #3326 üzenetére
Engem meg tegnap lőttek gyönyörűen tarkón
Most meg gondoltam tolok 2 gyors könnyedet. Kisebb agyvérzéssel sikerült abszolválni.
2 eszméletlenül nehéz pályán, office-on és italy-n.
office: 6v6
CT-vel bemegyek leszedek 1-et, leszedek még egyet, majd leszedek még egyet, majd folyosó végén lesebzek 2-t erre hátba lő a 6. Nem igazán értettem, gondolná az ember, hogy a csapatom másik 5 tagjából legalább 1 valahol arra sétál és őrködik, de nem.
1. shotgun-al kempel a világ másik felén. (Mit gondolt, nem tudom)
2, 3, 4 kempel a pálya elején lévő irodában. Szintén nem tudom mire számítottak, mikor előttük írtottam ki az embereket.
Az 5 se volt egy lángész, de ő legalább fedezett minket hátulról, bár azért bejöhetett volna az épületbe.Aztán jött a második kör. Ugyan ez, aztán harmadik, negyedik és egyetlen egy körben nem öltek meg senkit, mert ők vártak és vártak.....
Italy: 8vs8. Szintén ct.
4 körig bírtam. Mind a négy körben 7 ct el jobbra, ebből 4 market, 3 ház. 1 azaz 1 (személy szerint én) védte az idiótákat balról, de miután 5-en rontottak rám egyből nem sok sikerrel. Természetesen a rajtam túljutó 3-4 ember vígan hátulról szitává lőtte a társaim. Gondolná az ember, hogy van annyi eszük, hogy következő körben megy még rajtam kívül valaki balra, de nem. Ugyan ez.
Na mindegy, hát 2x benyeltük, harmadszorra már biztos nem.... Hát hogyne....Ja és egy laza assault levezetésnek. Szellőzőn bejön 4 ember. Nem védi senki. Jó, mindegy bemegyek én és bevédem. Ránézek a radarra és furcsaságot látok. Mintha 3-an állnának mögöttem. De hát az nem lehet, senki nem ilyen idióta. Hát de.... És jön az unatkozás. Lő hátulról, majd ő megmutatja ki a jani a gáton beáll elém. Az eredmény 1 ember leszedett mindegyikünket.
-
Spet
addikt
-
Slystyle
őstag
válasz
#49553920 #3271 üzenetére
Nuke-on amikor GeT_RiGhT lehozta az 1v4-es szituációt, mi csak pislogtunk külföldi barátommal.
VeryGames ellen szépen hozták eleinte, de a végén látszott, hogy mindig a rossz taktikát választják, mellé még a VG nagyon erőszakosan is játszott.
Brutális meccsek voltak, nagy motivációs stream volt a tegnapi.
-
Slystyle
őstag
válasz
#49553920 #3257 üzenetére
Ez esetben akkor tényleg nem tudtál mást tenni. Bár én egyik ismerősömmel úgy csinálom, hogy ő ideadja az item-et, amit épp el akar adni, én eladom neki és a vezetjük, hogy neki mennyi pénze van az én wallet-emben. Ha kell neki majd valami az összegyűjtött pénzből, akkor megveszem gift-ként és oda adom neki.
-
Mate
nagyúr
válasz
#49553920 #2448 üzenetére
1. Nem kell offba tenni, nyugodtan írhatod simán, akkor legalább látom
Az árak naponta változnak és ládából is többféle van. Így nehéz válaszolni a kérdésedre, de mint írtuk, ott a piac.
Megnézed, Láda X €
Fegyver Y€ és már számolhatod is.Vagy én nem értem mi a probléma, vagy nem tudom de ott a válasz a kérdésedre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Mini PC
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 29 Hó garancia
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 Mario Kart, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Corsair RM850x - 850W - 80PLUS Gold - Full modularási használt tápegység
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest