Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pr1mzejEE #3357 üzenetére
Nezd, en nem tudom megjosolni, hogy mi lesz a vege. En ezt egy jo otletnek tartom, garanciat sajnos nem tudok vallalni, hogy mindenkinek egy felejthetetlen elmeny lesz, de annyit tudok mondani, hogy a masokkal valo viselkedest nagyon szigoruan veszem. Azt mar nem tudom toleralni, hogyha valaki megserti a masikat, mindegy az, hogy hirtelen felindulasbol mondta vagy nem. Mindenki gondolkodjon el ezen es aki akar az jelentkezzen, de csak az tervezzen hosszutavra, aki higgadt tud maradni minden helyzetben.
Magahoz a bajnoksaghoz visszaterve. Valoszinuleg 1v1 SSG 08 lesz az elso es a nyeremeny egy SSG 08 skin lesz. Nagyban befolyasolja a bajnoksagot a sajat droppom hiszen, azokat tudom odaadni amik az en inventorymben vannak. Lehet,hogy nem lesz egy 300 dollaros skin, de ugy gondolom, hogy egy kis nyeremeny csak jar a gyoztesnek. Ugy nez ki tudok szervert berelni, remeljuk sikerulni is fog. 5-en lesznek a szerveren, abbol nyilvan a 2 jatekos es a 3 tagu "bizottsag", akik barmilyen problema eseten szavazattal dontenek. Illetve egy stv sem artana, esetleg ha lesz valaki elvetemult aki nezni zeretne
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Nintendo Switch 2
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest