Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bepken

veterán

válasz lemusz #70190 üzenetére

"Szerintem ti rávetítitek saját sikertelenségeteket másokra, tipikus elégedetlenkedő "kákán is csomót kereső" emberek lehettek." - de most tényleg ez jött le abból, amit írtam? tényleg szomorú volnék...

nem állt szándékomban elítélni se Téged, se mást. csupán arra reflektáltam (illetve tettem fel a kérdést), hogy az előző hozzászólásod alapján szerinted instant idiótának minősül mindenki, aki kifakad egy ilyen ellenféllel szemben. ami hát...szerintem elég könnyelmű gondolat. és ezzel ismételten nem sértegetés volt a célom :)
    persze azt is értem, amit írsz, hogy Nálad mit jelent a szmörfölés. el is fogadom az indoklásod. az tény, hogy nem vagyok régi játékos, eddigi tapasztalataim alapján úgy érzem, sokaknál ezzel inkább a trollkodás a cél, ami viszont igenis probléma.
    meg mondjuk nekem is van olyan barátom, aki magasabb rangban van, mégis mindig megoldjuk, hogy együtt tudjunk játszani (keresünk még 2-3 embert)

szerk.: kb olyan lennék, mint a pizzás haverok, tehát abszolut nem feszülök rá a dologra. olyan fajtának meg végképp nem érzem magam, aki bármi nyavajáját vetítené bárki másra :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés