Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Nóta állj!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Vágyak
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ch0b
tag
válasz
Shkiz0 #53202 üzenetére
Lehet szarul fog esni, de szerintem ezek mind kifogások, én egyedül feljutottam LE-ig, pedig nem vagyok annyira jó. De nem luck volt az is biztos, javarészt azért top1-2 voltam a csapatban legalább 3 MVP-vel és legalább 1:1 KD-vel, bár amennyire tudom a KD nem számít a szintlépésnél.
-
ReFleXx
addikt
válasz
Shkiz0 #53202 üzenetére
"CT szembe velem középen fent, nála usp nálam ak, tűzharc, meghalok, 1 golyós fejes (van pajzs) én meg adtam neki 44 in 2 meg társait."
ha nincs helmet is akkor ups 1 hit fejbe hiaba a kevlar."A hitbox az valami mesébe illő valami a sourcehoz képest. Legjobban azt szeretem, amikor lövöm, fröccsen a vér majd megöl és 0 hit "
Azt valahol irtak, hogy a vér az kliens oldalon generalodik, es nem biztos hogy az a hit a server oldalon is hit, ilyen szitu foleg akkor esik meg amikor egyszerre lovitek egymast, te azt latod hogy lottel, de az enemy picivel hamarabb lott es 1hit fejbe talalt, kozben meg mikor neked lement az animacio hogy lottel, mar a serveren halott voltal. Ilyennen mar talalkoztam pl casualon, AWP-vel telibe lövö enemy-t, de meghalok, replay cam lejatszodik, enemy instant megöl, az ö szemszögéből nem is löttem az AWP-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- X1 Yoga 9th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Üzletből, garanciával, HP ZBook Fury 16 G11 Munkaállomás i7-14700HX/32RAM/1TB SSD/RTX200 Ada 3év gar
- Iphone 13 128gb 88% akksi
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3538
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest