Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamkaa777
senior tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Vagy amikor 5-ös pingel pont akkor "laggol " be amikor kiugrik valahonnan
Szerencsére ilyenekkel csak kisebb szinten találkoztam .Bár inkább laggoljon mint pre shot hs -t lőjön . -
törölt tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Légy nyugodt egyhamar nem is fogsz többet kapni

-
warmonger441
aktív tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
thx ^^
-
Slystyle
őstag
válasz
Coccolino_O
üzenetére

Defuse mission a helyes kifejezés. Legalábbis ezt játsszák a legtöbben.
Van még az Arms Race, Deathmatch, Hostage, Demolition (ugyanaz, mint a Defuse, csak kevesebb az idő és kisebbek a pályák). -
Angelo69
senior tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Erről valami forrást tudnál linkelni?

-
Arkennys
addikt
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Na az nem rossz. Köszi az infót

szerk: kezdem unni ezt a zárójeles láda nem eladható dolgot

-
Vismajor01
addikt
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Most tök jó, hogy ezt mind leírtad, csak én sajna, nem ezt kérdeztem.
-
gtamate2
veterán
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Én kaptam már Awp Sneak camo-t, pár napja meg szintén ddpat minimal wear m4-et

-
Slystyle
őstag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Utolsó kettő értelmes dolog egy M4A1 | Blood Tiger (FN) meg egy MAG7 | Bulldozer (FT) volt, szóval nem lepődöm meg, már láttam lila meg rózsaszín item-et dobni a játékot, persze nem én voltam a szerencsés akkor.

-
Arkennys
addikt
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Múltkor nekem is famas spitfiret hajított, nem bántam annyira
-
törölt tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Hoztam már le 1v5, 1v4, 1v3-at is, de sose mondták hogy Clutch, csak a végén hogy Nájjjsz

-
törölt tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Nem igazán

-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Coccolino_O
üzenetére
hirtelen ez jutott eszembe
/clutch flag/ -
bladegery
senior tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
1vX szituacio.lehozasat illetik igy.
-
törölt tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Ki mondta ezt, és hol mi merre? Mert így önmagában ha valaki itt Kuplungot mond, az értelmetlen

-
GergőBp
tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére

-
GergőBp
tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Most az FM-et raktam meg. Bár rohadtul nem értek az egészhez. Csak olyan tipp mix szerűen játszom. Nézem az odds-ot
Igaz most 50-50 volt, de valamire rakni akartam, mert tegnap nagyon alacsony volt az odds mikor én fogadtam. Később fordult meg és lett nagyobb. Na majd kiderül. Én nem vagyok gyűjtögető, szóval csak szórakozom
Ha elvesztem és nem volt értékes akkor nem sajnálom. Ha lenne értéke eladnám a piacon 
-
Redneck
nagyúr
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Vannak embert jelző triggerek a pályákon? Mint régen a villámlás/ugatás egyebek.
Coccolino:
Olvasd vissza a normális kommentemre milyen stílusban reagáltál és gondolkodj mit miért írtam kultúrált stílusban. Ne fenyegess moderálással légy kedves, tudtommal semmilyen szabályt nem szegtem! A többiek érdekes módon elmondták az adott témáról a véleményüket, csak te adtad elő a felsőbbrendűt. Bocs hogy zavarnak a csalók, ha te szeretsz velükj játszani a te bajod.
Ami nem tetszik azt moderáljuk vagy moderáltatjuk? "Magyar"ország 2014.
Legalább tudom miféle vagy és ezt értsd ahogy akarod. -
Redneck
nagyúr
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Mióta Counter-Strikeozol? Legyen az klasszikus CS, CZ, Source, bármelyik.
Azt ne mondd már hogy abban a játékban amiben casual módban láthatóak a csapattársak falon át, nem tudják egyszerűen áthackelni hogy WH-ként is működjön.
Azért mert ti nem veszitek észre a csalókat attól még vannak szép számmal. Bár lehet felesleges a skin gyűjtő meg bravó pack vásárlós brigádnak ezt elmagyarázni....Csak a legjobb példa tegnapról. Emberünk annyira jól érezte a szagunkat hogy mindig akkor jött ki mikor elfordultunk.Ha nem ezt csinálta akkor az egész pályát körberohanva (nem tudom mitől volt ilyen bátor és hogy nem találkozott senkivel soha...) jött hátba trainen.
Lejátszottam 1.5-ben 1.6-ban sok nemzetközi és sok hazai online meccset és ligawart. Rengeteg lanon voltam és lanklubba is sokat jártam klánokkal éjszakai gyakorlásra.
Nem látok rémeket. Azért hagytam annó abba a klasszikus CS-t mert a faltunkos wh-s szar meccsekből elegem volt, de itt is ki lehet szúrni a low wallhackert. Azért mert ti nem látjátok attól még ott vannak.
Egyébként 20 meccs után lettem arany AK, az annyira rossz lenne? Azért mert én még nem kockultam bele 500 még nem vagyok low.
Egyébként ki vagy te KODIAK? Bár ő sosem volt ilyen hagymásparaszt.adamkaa777:
Majd mikor mindig tudja az embered hogy merre vagy akkor gondolkozz. Hiába walkolsz és nem léped el, érzi a szagod... Ha kiszalad pedig csak oda néz ahol te vagy. Nem a másik 3 helyre ahol lehetnél. Csak oda. Ha mákod van már mikor kilép egyből lő is. Úgy jobban esik a hit.
Az 1hit/1dmg-s fröccsenős bugos embert pedig próbálom elfelejteni. 3x ilyet, 3 különböző fegyverrel? De... 4 társa pedig gond nélkül meghalt. -
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Ha gondolod közzéteszem pár demomat, csak az utolsó 10 játékomba volt 2 egyértelmű

Én most az ESEAn gondolkodom, ott van normális anticheat.Coccolino_O
Miért ne? Már csak a érem miatt is ami megmarad.
Vagy csak bevásárolni, 1-2 év múlva biztos el lehet adni 5x áron. -
Redneck
nagyúr
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Csalók minden szinten vannak. Azért annyi év cs után megismerem hogy ki jött hátba tudásból és ki jön bátran ha elfordulok....
A fröccsenős 1hit/1dmg is 3x fordult elő ugyanannál az embernél 1 meccsen de biztos peches vagyok. -
törölt tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Indítsd újra Steam-et, nekem is volt ilyen.
-
xLt`
tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Másik kérdés: Erről valami vélemény?
Most milyen a helyzet jelenleg? Találkozott már vki csalókkal? -
EczkE
veterán
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Igen, már megírták.

-
törölt tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Igen, ezt én is néztem, hogy muszáj venni valami olcsó játékot, és utána tudsz vásárolni a piacon. Szép ez a Steam

-
törölt tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Hát sokan azt mondták hogy 1 hét, nekem azt írja hogy pár napig nem tudom használni, míg ellenőrzésre nem kerül a pénzösszegem. De a Steam-től ez akkora aljasság, hogy nem igaz... Ez olyan mintha bemész a bankba utalni pénzt, azt mondják hogy egyből rajta lesz a pénz, de csak 1 hónap múlva tudod használni

Én meg azt hittem hogy úgy van, ahogy feltöltöm vásárolhatok is, csak ez szívás hogy nem lehet egyből, mert nyomorék a Steam, és addig forgatják a pénzed míg lehet, és amit szeretnék venni, lehet már nem is lesz piacon, mert elvitték az összeset, vagy drágult az ára stb
-
Mate
nagyúr
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Mi? Azt írja, hogy 1 hónap múlva tudsz majd csak vásárolni?
Az igen.... Jól megszigorították akkor.
EczkE: Pár hete egyik este beléptem nyomni egy gyors kört és néztem, hogy ki a franc ez az új gyerek a szerveren, ráadásul az élen. Aztán néztem, hogy olyan ismerős a kép és a név is, majd rájöttem, hogy ph-s vagy

-
bolcsodal
addikt
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Én azonnal tudtam vásárolni walletből, feltöltés után (mondjuk csak kulcsot vettem):
Ezt dobta egy winter case: [link]
Tetszik!

-
Mate
nagyúr
válasz
Coccolino_O
üzenetére
15 napra tiltják a piacot nem? Régen legalábbis ha új fizetési eszközt használtál ennyire tiltották. De ezt piacnál írta is.
-
törölt tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
De szerdán hány órakor? Lehet éjféltől számolja vagy nem tudom, de ha velem is kicseszik áhhh

-
törölt tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Szombaton és vasárnapon is úgy volt, hogy az újonnan felrakott tárgyakat nem rakta ki a market, viszont vásároltak ezerrel így pl. a Winter case (ami most emiatt nagyon olcsó) felment 0.45-ig.
Mondjuk eléggé "érdekes", hogy 8-12 óráig nem vette észre ezt a vezető digitális disztribútor egymás után 2x is
1 hetet írnak mindenhol a marketes cuccra fórumokon, de lehet, hogy bank/régió függő is. -
törölt tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Azt írja pár nap, másoktól is megkérdeztem és 1 hetet mondtak. Alatta nekem is ír ilyen hülyeséget hogy Február 12 stb... De a felette lévő feliratot nézd, és ott írja hogy pár nap után tudsz majd vásárolni a piacon.

-
D4v3
őstag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Nem kell alárakni. Megnézed mi a legkisebb ár és berakod pont annyiért. Ilyenkor a tiédet látja majd mindneki legfelül.
-
törölt tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
1 cent is elég és a botok megveszik

Ha viszont szerencséd van és hétvégén (kb. 7millió+ userrel) meghal a steam akkor alá sem kell alkudni, sőt...
-
marec1122
senior tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
magam is a rózsaszínt választottam ugyan erre apellálva. de a célkereszt széthúzódására vonatkozó kérdésemre sajnos nem tudok magamtól rájönni.sajnos a célkereszt generátor 2 pontban is eltér a cfg-m alapadataitól, tehát 2 helyen is olyan beállítást ír ami nincs a cfg-mben vagy legalább is nem pontosan így.
na mind1 ha valaki tudja megírhatná -
törölt tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Neked nem, de nekem igen. Azért egy vérpistikének biztos nem lenne Global Elite rankja. Azért ha valakinek már megvan az a rank, hidd el hogy elég jól játszik...
-
törölt tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Ezzel én is így voltam, régen nem érdekelt a rank, mostanra meg már igen. 2-3 hónapja el lehetett játszani a random emberekkel, mára meg a sok leárazás miatt, megjelentek a Cheater wh/aim/trigger tulajdonosok, és öröm nézni a Demokat, hogy végig walkoltam, majd elbújtam, de ő végig a falat nézte...
Azóta már csak a jó összehaverkodott emberekkel játszom, max ha 3-4-en vagyunk akkor az a 1-2 ember akit dob a gép, mindig normálisak, és kommunikálnak angolul rendesen.
Magyarok, Ausztrálok, Svédek, meg Angolokkal szoktam mixelni, és sokkal élvezetesebb, mint random emberekkel.
Fel a fejjel srácok, és ne csak a rankra hajtsatok, mert Legendás sas fölött, és még alatta is sajnos, sok a csaló, inkább maradjatok közép rank szinten, de ha mindig nyertek, és lövitek az enemyt, akkor előbb-utóbb fejlődtök
-
NagyZ01
tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Gyakoroljál, majd hétvégén újra megpróbáljuk azt az mm-et. ^^
-
kiszi07
senior tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
2 hét..
-
törölt tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Nálam semmi baja

-
Mate
nagyúr
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Úgy voltam vele, hogy három lehetőségem van:
1. Küzdök és győzelemre segítem a férgeket és kirúgnak
2. Kilépek az elején és büntetést kapok
3. Cafatokra robbantom az ocsmány búráját és büntetést kapok.Utóbbit választottam

-
Mate
nagyúr
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Engem érdekel
Velem is eljátszották már ezt 3x. Abból 2x ugyan az a banda. Azért szerettem volna megnézni, hogy kik voltak, mert akkor legközelebb ha összekerülök velük már nem is hajtok.Múltkor is összekerültem 3. alkalommal azzal a csapattal, akik 2x már kirúgtak. Második körben lefűrészeltel ledurrantottam az egyik fejét. Kitiltottak 30 percre, de jól esett.
-
Mate
nagyúr
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Linkeld a profiljukat légyszíves
Vagy egy képet a tabelláról. -
Arkennys
addikt
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Csomószor minden ok nélkül is csinálnak ilyet. Van ilyen bicikli, mind ültünk is már rajta. Kellemetlen és bosszantó, sajnos tudom

-
törölt tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Én velem is megvolt ez, de hát még direkt nem is rusholtam, lassúba játszottam, de nem bírták ellőni, én meg daráltam őket le, top 1-be voltam, és kirúgtak

-
törölt tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Nem hagytad őket lőni?

-
Xero
nagyúr
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Fegyver sebzésétől és távolságtól.
Sorolok párat ami full kevó ellen is 1 hit fej halálos szinte bármilyen távon:
- Desert
- AK
- Scout
- AWP
- MagozókM4-ből, pl két hit kell. Ezért is jobb számomra az M4A1, mivel kicsi a recoil, így az első három golyó fejre megy, ha oda ment az első. Tehát közel olyan hatékony mint az AK.
-
Andris837
senior tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Ott vannak a szponzorok minden csapat weboldalán. NiP-nek pl. saját"Gaming House" van, ahol együtt vannak 24/7. Ezt szponzori pénzből, megnyert pénzből érték el. Itthon erre kb semmi esély. Egy csapatot tudok, akiket anno támogattak hasonlóan, de az mondjuk CoD volt. Külföldi lant állta nekik a támogató.
-
Mate
nagyúr
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Szerintem nincs.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Igen!
-
kiszi07
senior tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Írjálm(hEX)
-
Slystyle
őstag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Én csak a sajátom tudom elmondani, classic static és zöld. Így kb mindig látom, hogy hol a célkereszt. Az alapot azért nem szerettem, mert szerintem sokat kitakar az ellenből, számomra zavaró volt. Nem használok modoltat, egyelőre ez is megfelel.
bager13: Meg is érkezett az ellenérv, ami jogos egy bizonyos szférára, de a másikra már nem. Persze, ha én is heti 1-2 alkalommal, hétvégén leülnék pubolni 1-2 meccset, akkor én is kimaxolnám a grafikát, ahogy Máté mondja, de mivel érdekel és többet játszok vele, számít a teljesítmény is. Ezzel az esetleges plusz effektek kikerülöm, ami zavaró lehetne.
Persze én se veszem vér komolyan a játékot, de azért jól esik nyerni, amivel szerintem mindenki így van. A másik pedig az, hogy én már eleget láttam olyan játékokat, amik rettentő szépek voltak, de a többségük teljesen unbalanced volt, tele voltak bug-okkal/glitch-ekkel stb, szóval már rég nem érdekel a grafika. Ha single játék, akkor legyen kinézete nem azt mondom, de akkor elvárok egy jobb sztorit is alá. Példának okáért (aki szereti a következő játékokat, fogja be a "fülét") ott az új CoD vagy a BF4, de inkább a CoD a legjobb példa. Mindkettő történetén végig mentem max 4 óra alatt úgy, hogy nem a legkönnyebb módban és nézelődtem is gyűjthető cuccokért. Persze mindkettőt kihúzza a multi része a csávából, de akkor már ne is csináljanak nekik single-t, ha csak erre megy ki a dolog.
Aki pedig 250k-s géppel low-on játszik, nem feltétlen mindent játszik úgy és ez a fentebb említett dolgok miatt. -
ricsiii01
tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Nekem úgy se jó.

Kiválasztok egy szervert betölti és kidob majd bezárja a CS-t, ha pedig arra megyek, hogy ő keressen egy szervert akkor pedig csak keres és sosem talál.

Miután bezárja bead a steam egy ablakot, hogy steam hiba és töröljem ki az appcache-t majd indítsam újra a gépet és a steamből megnyitva a játékot jó lesz. Jó is volt 5 percig aztán visszaállt.
Mi ilyenkor a teendő? Töröljem le és töltsem & telepítsem újra?

-
strabowsky
tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Szerintem Én is tudok jönni kb 6 után

-
Kephamos
addikt
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Oké, fent is vagy nekem.
-
bolcsodal
addikt
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Nekem egy verify game integrity megoldotta.

Futtasd le, Steam kliensen belül egy jobb klikk és properties fül alatt találod. Nálam talált egy sérült file-t.
-
bolcsodal
addikt
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Nah..nekem is elkezdte! Eddig nem csinált ilyent!

Verify game file integrity elbukott egy file-on...lehet ez a gond.
-
perecKING
senior tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
nekem is van már vagy 6 órám de nem adott ez még értelmes dolgot...

se p250, se p90 a favoritok
-
bolcsodal
addikt
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Furcsa..nekem csak in-game fagy néha, de nem dob ki és nem dob hibát. ATI driver probléma lehet, de elég ritkán fordul elő főleg default beállításokkal.
Ha visszaveszem egy kicsit a beállításokat (pl. AA OFF) ritkábban jelentkezik.
-
Mate
nagyúr
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Fele-fele.
-
Arkennys
addikt
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Kicsit kék osztrigás ez a glock

-
Spet
addikt
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Persze 4 az 1 ellen kick szavazással kidobtak.
-
Lmh
őstag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
nekem öröm é bódottá, alig várom, h kipróbáljam

-
Lmh
őstag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Úgy, hogy pont jó legyen xD Mit lehet erre mondani?
Ez függ a csapattól is. Ha csak fontos infókat tolnak, akkor lehet kicsit hangosabb, nehogy lemaradj vmiről, akkor nem fog ugysem zavarni. Ha viszont végigpofázzák a wart, akkor nyilván lehalkítom, mint az állat, mert többet árt, mint használ. -
betegphiu
senior tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
most összezavartál.. nem értem.
-
Slystyle
őstag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Az igazából nem fejhallgató, hanem egy 3M Peltor (általában azt veszik fel), ez csak a külső zajt szűri meg, mint egy olyan gyári munkáson, aki nagy zajban dolgozik mindig.
Az alatt van a kis fülbedugós füles, amin a játék és kommunikáció bejön, a nyakukban pedig a füles csak a mikrofon miatt van.Ezt a kombinációt akkor szokták használni, ha kicsi a stúdió, közel vannak egymáshoz a csapatok stb. Amúgy ők is normál fülessel játszanak inkább, ha tehetik.
-
pethYeti
addikt
válasz
Coccolino_O
üzenetére
A fülhallgatón jön a hang, a füles csak azért van rajtuk hogy kizárják teljesen a külső zajokat, bekiabálásokat.
-
dReFiX
senior tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Zenét hallgatnak.
-
Slystyle
őstag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Nem tudom, mivel nem érdekel, mert a saját beállításaim tökéletesen megfelelnek. Profi úgysem leszek, max jó játékos, de nem célom, hogy világhírű csapatba kerüljek.
A neves csapatok oldalain vannak profilok, ott általában meg lehet tekinteni az egyes játékosok cfg-it vagy FB-n a leírásukban is benne szokott lenni.
A felbontás még ugyebár változó az aránytól is, így ~ahány ember, ~annyi beállítás. -
bladegery
senior tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
A videobol amit linkeltem megtudod.
-
Jim-Y
veterán
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Versengő
-
Jim-Y
veterán
válasz
Coccolino_O
üzenetére
TSel annyi a baj hogy rosszabb a hangminoseg, vagyis nem is a minoseggel van baj, hanem azzal hogy sokkal nehezebb beloni rajta az idealis hangerosseget. Meg maxra veve is halkan beszelnek masok pluszban win8.1 alatt nalam bugos volt a progi. Skype se jobb, az is bugos ezen rendszer alatt, tul surun kapcsol szet minket de ott legalabb a hangerovel es a minoseggel nincs gond. A desktop skype klienst is probaltam. Az nem bugos, nem kapcsol szet es a hang is jo, de attol meg a jatekban lesz fps dropom xD
-
Andris837
senior tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Ja, skype. Ne vicceljünk már..
TS3, Ventrilo. Ezek direkt ezért lettek kitalálva, hogy a csapattagok tudjanak kommunikálni egymás között. Nem tudom miért ódzkodnak az emberek, hogy felrakják. Nem késik, nem laggol, nem rossz. Egyáltalán nem.Tegnap elég szarul adta, bár hulla voltam 12 óra munka után, és a pálinka is megtette a hatását.
Majd talán ma délután jobban adja, ha lesztek...

-
Lmh
őstag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
jahm skypeon érdekes lenne a kommunikáció xD

-
GergőBp
tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Ezt bóknak veszem. Este nálam vagy nálad?

-
kiszi07
senior tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Szia,
ha tudsz angolul remélem erre gondolsz! [link] -
vzsryl
nagyúr
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Tulajdonképpen a nyert/vesztett meccsek aránya számít. De állítólag számít a k/d arány és az MVP is. De én 446 win után azt mondom, hogy a győztes/vesztes meccs számít és főleg az, hogy kik ellen játszottad a meccset.
-
Mate
nagyúr
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Érdekel az bárkit is valve-nal?
Csalók szaporodtak meg rohadtul ezzel a -75%-al is. Mondjuk nem zavar, mert parkolópályán van nálam CS. Majd 1-2 hónap múlva visszatérek, addigra kihalnak.
-
Arkennys
addikt
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Hát adja az ég hogy nem lesz f2p belőle. Ettől tartok jó ideje.
-
adamkaa777
senior tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Az a gond full grafon csak 70-100 az fps em .
(#4776) pr1mzejEE
Csinálta tegnap meg ma kétszer .. -
Arkennys
addikt
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Szerintem nem mindenki van benne a steames csoportban aki ide jár, és cszik is
pl én se -
NagyZ01
tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
+1
Számomra a skinek arra jók, hogy eladjam őket. 2 játékot bezsebeltem már ebből a pénzből.
-
Lmh
őstag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Teljes mértékben egyet értek!
-
szabog4
aktív tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Dehogy kevés! Nekem 3800+ van, ami 2,1GHz-es és Maxon játszok vele /1920x1080-ba/ illetve ki van kapcsolva az elmosás azt nem szeretem.

Videókártya más kérdés...HD5770em van...Nem akadtam még úgy sem, hogy a szerón 20v20 ment.
Tényleg megszaporodtak a csalók vagy sok a médium?
Idegesítő dolgok történnek mostanába... -
lemusz
addikt
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Naja, publikon szenvedni fog vele, de 5v5-höz talán elég lesz egy bizonyos szintű élvezhető játékhoz.
-
Arkennys
addikt
válasz
Coccolino_O
üzenetére
akkor csak a szokásos
csak bosszantó mikor vérpisti benéz, lemegy a kör, dob neki egy pár eurós skint, majd távozik. Én meg egész éjjel bentvagyok és semmi 
na erről van szó mate

-
gtamate2
veterán
válasz
Coccolino_O
üzenetére
A 150 fix fps meglesz szerintem, de esélyes a 200 is, így látatlanban ezt nagyon nehéz elmondani sajnos

-
Xero
nagyúr
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Nem volt semmi nagyobb, egyszerűen ezt szokták meg és jobban igazodott némileg a modell a hitboxhoz.
De manapság kb pont mindegy a dolog, ha bírja a gép, de közel sem természetes, hogy valaki natív felbontáson játszon. -
Xero
nagyúr
válasz
Coccolino_O
üzenetére
-
betegphiu
senior tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
cső.
Phenom2 x2 550be, 8g/1600 ram, 7770 vga.
Ezzel nekem átlag 110-180fps. Minden fullon,kivéve msaa-off,árnyékok alacsonyon. Ha bekapcsolom a prociban a 3. magot,akkor fps fix 150 felett,viszont napi 2 kékhalál. (a 3 mag kezdi magát megadni sztem..)
100 fps elég,azzal meglövöd,már ha tudsz lőni.
Kb neked is 130körül lesz az fps,bár asszem i3 csak 1066-ig kezeli a ramot. És jobban járnál 7790-el. -
vzsryl
nagyúr
válasz
Coccolino_O
üzenetére

(#2539) regener: Nem néztem még utána senkinek sem, szóval azok se sokat érnek.

-
Mate
nagyúr
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Nagyon nem.
-
gtamate2
veterán
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Mindig van újabb csalás, amit nem ismer még a vac úgyhogy átverhető. Viszont a vac is úgy szűr hogy 2-3 hetente egyszerre rúg ki rengeteg csalót, nem pedig folyamatosan. Nem tudom miért jobb ez így nekik, ők tudják

Persze vannak a privát wh-k, aimok, amiért fizetni kell havidíjat, na azok jóval kisebb eséllyel buknak le, ha jól tudom. -
Redneck
nagyúr
válasz
Coccolino_O
üzenetére
-
rol33
aktív tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
meg, játékban díjak/statisztikák...
(#2358) -=Vacsek=- lehet
-
Mardel
őstag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Persze, minden meccs vegen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

Szerencsére ilyenekkel csak kisebb szinten találkoztam .Bár inkább laggoljon mint pre shot hs -t lőjön .

/clutch flag/

Majd talán ma délután jobban adja, ha lesztek...

LendvaiFeri1