Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
fahrii
őstag
Sziasztok, csak most látom hogy van CSGO topic.
Esetleg, ha van valaki hasonló skill groupba (distingushied master guardian-legendary eagle), akkor mehetnénk együtt competitive. -
fahrii
őstag
Undorító mennyi cheates lett a játékban. Ezt úgy írom, hogy nem szoktam alaptalanul vádolni senkit. Kb minden 2. játékban találkozom egyel. Az még a jobbik eset, ha a mi csapatunkban van és lesúgja merre az ellenfél, de most 16-14re kaptunk ki egy aimos fasz miatt (öröm volt visszanézni a demot). Valahogy érzékenyen érint egy egész napos tanulás után. Így sosem leszek legendás sólyom
-
fahrii
őstag
-
fahrii
őstag
Apropó klán, egy másik jó emlékem a játékkal kapcsolatban.
Nukeon bedobott a MM egy klánhoz (4en voltak), végigcarryztem nekik a játékot (1,5x annyi pontom volt mint a másodiknak), erre benyögi az egyik utolsó előtti körben (14-3ra vezettünk), hogy mindegy mit csinálok 15. nyert kör után kickelnek. Kérdeztem miért... erre azt a választ kaptam, hogy csak úgy. Kickeltek is utolsó körben. -
fahrii
őstag
Nekem minél kopottasabb annál jobban tetszik, így badass
-
fahrii
őstag
Szerintem is ez lenne a helyes. Engem kikészít, hogy hiába carryzem a csapatot, egyszerűen esélytelen kb egyedül lehozni a köröket. Az esetek nagy részében idiótákkal rak össze a játék (valszeg balszerencse), így itt szopok seriffcsillag szinten. De sólyom se jobb, ott meg egyre több cheaterrel találkozik az ember...
-
fahrii
őstag
válasz GergőBp #6460 üzenetére
Gondolom nem jártál még magasabb skill groupban, legendás sas környékén már-már játszhatatlanul sok a csaló. Nekem el is ment a kedvem a játéktól, mert zsinorba 3 nap mentem fel 1et játszani egész napos tanulás után, aztán elbasszák még ezt is nekem.
Tegnap vicces volt, a tag level servicelte az ellenfél csapatot, ez abból áll h ő aim+wh kombóval lehozza a játékot, azok meg lépik a szintet.Én személy szerint pihenőre is küldöm a játékot, jó lenne de míg nem készítenek egy épkézláb anticheatet hozzá inkább hasznosabban töltöm el a szabadidőmet.
[ Szerkesztve ]
-
fahrii
őstag
válasz Coccolino_O #6511 üzenetére
Ha gondolod közzéteszem pár demomat, csak az utolsó 10 játékomba volt 2 egyértelmű
Én most az ESEAn gondolkodom, ott van normális anticheat.Coccolino_O
Miért ne? Már csak a érem miatt is ami megmarad.
Vagy csak bevásárolni, 1-2 év múlva biztos el lehet adni 5x áron.[ Szerkesztve ]
-
fahrii
őstag
válasz Andris837 #6524 üzenetére
Az szép, nekem a legnagyobb eladásom egy awp volt, valami 15eur körül ment el.
Na meg ugye Dreamhack idején 4 szuvenír láda, átlag 12 eurért.De nekem ez a játék ígyis bőven bukta, mivel már kinyitottam kb 20-30 ládát, jobban jártam volna ha gyűjtök egy bökőre.
[ Szerkesztve ]
-
fahrii
őstag
-
fahrii
őstag
Én egyszer keveredtem össze két magyarral. Végiganyázták meg csiterezték a játékot, aztán elkezdtek cykázni (mert a másik két csapattárs orosz volt). Élvezet volt, azok a tipikus publámák... nem is értettem mit keresnek ilyen magas skillgroupban.
-
fahrii
őstag
válasz gyáliSanyi #6910 üzenetére
Miért mégis mire számítottál?
Én már eltoltam rá kb 50-60 eurot, sajnos kés még nuku. Szerencsére nem saját pénzből ment, csak a droppénzt forgatom vissza, de jobban jártam volna a gyűjtögetéssel, már lenne valami csini bökőm -
fahrii
őstag
jól megérdemelt szintlépés
-
fahrii
őstag
válasz warmonger441 #7023 üzenetére
A lose-t hol tudom mégnézni? Amúgy az összwinem 105 (stílusosabb lett volna, ha 5 mmel hamarabb lépem meg ).
Arkennys
Már rég vissza akarom tenni a steamet angolra, de lustaság...
[ Szerkesztve ]
-
fahrii
őstag
válasz warmonger441 #7026 üzenetére
Egyszer keveredtem fel egy pub gamebe, akkor is kb 10 percet ha játszottam.
Csak MM, a pubot hanyagolom.[ Szerkesztve ]
-
fahrii
őstag
Vismajor a professzionális master guardian 1 játékos, aki mindennap különbeket lő a profik válogatott frageinél és mindezt alátámasztja egy már kb 4.jére postolt makkjával. (sry tudod hogy szeri van, amúgy fingom sincs miről témáztatok csak gondoltam beszólok)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest