Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz #97716736 #15175 üzenetére
Mert a faceit hulladék, az esea pedig fizetős. Arról nem is szólva, hogy több pro/expro véleménye is az, hogy sheriff-sas alatt kár eseazni.
Az más kérdés, hogy lassan én is rászánom magamat és előfizetek, mert tele a hócipőm a fantom lövésekkel.Most is mentem kettőt innen a srácokkal. Nukeon semmit nem kaptak az ellenfelek, bármivel lőttem őket. Mirageon fura módon első félben 20 fölött lőttem rájuk. Szóval ez a kiszámíthatatlanság visz a sírba.
-
Arkennys
addikt
válasz #97716736 #15163 üzenetére
ebből egyik se tetszik, még blue fissure esetleg. Az apple szerintem rusnya, a sárkányos meg olyan kisebbségi makkoscipős-sárkányos műanyaginges érzésű nekem A fade meg...nem vagyok szivárványpárti de ilyen hűbakker dejó érzésű glock skint nem láttam még részemről
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Arkennys
addikt
válasz #97716736 #15159 üzenetére
Tudom, de alap amíg summer sale van is olcsóbban maradnak az itemek, ha meg még leárazás miatt kevesebbre ugrik az áruk, az csak jó. Persze ha ez megtörténik akkor az alatt vásárolok be
A kár, hogy pl glock skin nemigen van ami tetszik...max a kígyóbőrös cucc ami esetleg.
-
Arkennys
addikt
válasz #97716736 #15157 üzenetére
jaja, én is most veszek skineket, eddig vártam párral direkt. Mondjuk sale végefelé fogok bevásárolni, ha addig nem megy el valami ellenállhatatlan ajánlatra a wallet.
megnézve még kell majd famas, mac10, glock és XM sörétes skin, aztán amiket használok, mindenhez lesz egész jó. Még esetleg sima M4eshez is keresek majd valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz #97716736 #15067 üzenetére
A gép be van nyomorgatva az asztal mögé. Csúnya pc-t nem rakok ki. Ki kellene bontanom 3 monitort (konzoloktól nem mozdul az asztal), a MP-t, meg egy rakás egyéb kacatot. Szóval inkább 2-3 óra.
Na akik voltak ma velem, azoknak köszi, jó kis fun volt. Kár hogy a CT oldal nem sült el jól. Majd legközelebb.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz #97716736 #15060 üzenetére
450DPI, 6-os Win, 1.2 ingame 1280x800. Most visszatoltam 2-re, mert élesben a forgás még nem az igazi.
szerk: Mondjuk a pöcsölés helyett a lustaságomat kellene félretennem. Két hete itt ül a fiókban az új VGA, de még mindig nem tettem be. Ha 50-80 FPS helyett stabil 130 lenne, akkor máris más lenne a lányka fekvése.
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz #97716736 #14999 üzenetére
logika alatt értem azt, hogy ilyen kifáradva franc számított erre. Mindegy, nem is érdekel, történik néha ilyen. Azért ironikus, hogy ha rájuk rakok, elpicsázzák őket. Amint ellenük, feltámadnak. De mindig, már jó régóta. Fnatic ellen is csak azért vesztettek, mert NIPre raktam
-
Hunbeast87
senior tag
válasz #97716736 #14920 üzenetére
Néztem vissza az eredményeket..NaVi-ra én sem gondoltam volna. Nagyon jó formában vannak.
A mostani NIP - HellRaisers meccs kissé fura..mintha a második pályán játszani sem lett volna kedve a NIP-nek, egyszer meg csak visszajöttek (bár így is az utolsón dől el minden)http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
-
-
bager13
aktív tag
válasz #97716736 #14776 üzenetére
Akkor sem értem ,hogy miért jó ez nekik üzleti szempontból...
Más: Nem nagyon promózzák ezt a Dreamhack Summer 2014-et. Most akkor ládák meg matricák sem lesznek? Kicsit kárpótolna ,ha legalább abból befolyna pár nyamvadt garas.
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
bager13
aktív tag
válasz #97716736 #14754 üzenetére
Most egyetértek veled. Nem értem a logikát, minél nagyobb a láda ára annál több sarcot szednek be. Már itt nem értem ,hogy miért jó nekik ez. Másrészt minél többet keresek a ládával, annál többet költök steam-en, ergo több hasznot hozok nekik. Na ,de így egy nagy büdös ló..szt sem tudok majd venni belőle.
Remélem ez a sűrű drop csak egy-két hétig fog tartani, aztán beáll úgy, mint a bravonál. Mert ,ha nem akkor nem lesz 40-50 euróért(játékonként) vásárlás karácsonykor.
De ,ha nekik ez jó...[ Szerkesztve ]
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
-
Radnix
senior tag
válasz #97716736 #14708 üzenetére
Jelenleg rengeteg phoenixet dob, ráadásul azoknak is, akiknek nem volt pass-a se, szóval szerintem megint jön egy zuhanás 0.3 alá 0.25 Euro körülig, aztán egyre ritkábban fog esni, és elindul felfelé. Mára ennyit a találgatásokról (nekem van 700 órám kb és még nem ejtett 1-es ládát) (valamikor 2013 végén kezdtem a go-t vagy 2014 elején)
Másik téma: az új operationbe ha nem rakják be a cache-t akkor bekaphatják
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz #97716736 #14708 üzenetére
Hát bravo drop is van még végülis, de amennyi...nekem azóta egyszer dobott össz. Ha ezzel is így lenne, szépen megdrágulna ugyanúgy a phoenix láda, mert több fogyna mint amennyi kijön piacra, ha a betárazottak is kicsit apadnak. Szerintem. Na meg remélem hogy ebből is ilyen arányú drop lesz csak így pass végével. És fene vigye. Agencyt játszottam mindig, most mit fogok
-
-
Xero
nagyúr
válasz #97716736 #14636 üzenetére
Felbontás, viewmodel, célkereszt... stb... Nagyon nincsenek ott a helyükön a dolgok.
Némi irányadás:
Célkereszt:
cl_crosshairstyle "4"
cl_crosshairsize "4"
cl_crosshairscale "0"
cl_crosshairgap "-0.5"
cl_crosshairthickness "1.5"
cl_crosshair_drawoutline "1"
cl_crosshair_outlinethickness "1"
cl_crosshairdot "0"
cl_crosshairalpha "200"
cl_crosshaircolor "1"
cl_crosshaircolor_b "50"
cl_crosshaircolor_g "250"
cl_crosshaircolor_r "50"
cl_crosshairusealpha "1"Viewmodel:
cl_viewmodel_shift_left_amt "0"
cl_viewmodel_shift_right_amt "0"viewmodel_fov "68.000000"
viewmodel_offset_x "2.500000"
viewmodel_offset_y "0"
viewmodel_offset_z "-1.500000"
viewmodel_presetpos "3"Nekem így kellemes 1280x720-on.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
-
Arkennys
addikt
válasz #97716736 #14595 üzenetére
Érdekes ez, én azt hiszem 1200dpin használom most az egeret, sensi értéket fejből nem tudom, igazából mindkét értéket próbálgatva állítottam be, és nekem ezek így jók is. Van ilyen szent grál beállítás, ami mindenkinek jó? (legalábbis nagy vonalakban, mert azt látom, hogy te is mondod, magának lője be, ami szerintem is így lesz a legjobb)
-
Xero
nagyúr
válasz #97716736 #14527 üzenetére
AKG közül is van home hifi vonal, szóval nem olyan veszett a dolog, de alapvetően ilyen a hangképük, nem csak azért mert studio megoldások.
Nem csak készülök, holnap már itt is van.
A mikrofonos fejhallgatók döntő többsége gyengébb. Nem is látom amúgy szükségét. Egy webkamera, vagy egy dedikált mikrofon is pont ugyan olyan jó, ha nem jobb.
-
Xero
nagyúr
válasz #97716736 #14521 üzenetére
Azért ott sem minden tökéletes. Meg kell találni a nekünk megfelelőt. Pl AKG túlnyomó többsége nem bővelkedik basszusokban. A K240 pl néha bántóan steril volt, de mit várjon az ember egy studio megoldástól. Ezzel szemben az ATH-M50 nagyon mély túlsúlyos volt, de nagyon kellemesen hallgatható.
A most berendelt K551-et is azért veszem, mert az M50 után bevásárolt CAL! némileg melegebb hangzású, de itt-ott pontatlan. Ezzel szemben a K551 feszes és van mély is benne, csak nem mászik a fejedre.
Ha nem sajnálnám rá a pénzt, akkor én is valamilyen nyitott megoldást favorizálnék.
Az viszont erős, hogy 50-100 között van értelmes. A K551-t is megkaptam 30e körül. Nyilván ez némi mák faktor, hogy idáig beszédült az ára (valahol 60-90e között nyitott), de csak figyelni kell a releváns topikot, híreket. A CAL! is Denon 1001 driveokkal szerelt, lényegében csak a műanyag ház az eltérés kettőjük között.
(#14522) Andor22: Ki mondta hogy vegyél? Csak mondtam, hogy hallgasd meg és utána gondolkozz el. Egyébként elég venni egy Creative Aurvana Live!-ot. Ez olcsóbb is mint a Siberia és jobb is.
(#14524) Coccolino_O: Jó hát na... De ha nem üti-vágja az ember, akkor örök élet+1 év.
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
válasz #97716736 #14434 üzenetére
Mehdni nekem is nagyon tetszik, pont most volt egy stattrakos a kezemben.
De csak emiatt nem fogok czről váltani, hihetetlenül mennyire op a cz ha az ember megtanulja használni..
p250 nem azt mondom, hogy nyomába se ér de azért nyomába se érSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Home server / házi szerver építése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ukrajnai háború
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest