Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook

Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#75282) L1ZRRR


L1ZRRR
senior tag

Egyébként ezen az újonc dolog titulálás nekem kissé bicska nyitogató.

Az összes jenlegleg main mouz játékos nem az mouz nxt-be kezdte pálya futását(hltv), mind már korábban játszó alacsonyabb csapatokból lettek összeválogatva, ellenszenben a tényleges kis srácokból összerakott újonc teamek. torzsi( BP5, Salamander)

Értem én, hogy tier1-ben még tojáshéj van a seggükön, de az mennyivel több érdem valakitől, hogy 10 év cs-zés után sikerül lekerülni egy majore és ott is kiesek az első rostán? (itt leginkább imperial-ra célzok)

Egyszerűen a fiatalabb generációból több potenciával rendelkező játékos van, aki vagy már eleve jobb skillel rendelkezik lásd : b1t, vagy egyszerűen jobban adaptálódik a játékhoz/emberekhez.

De mint korábban említettem itt nem csak az invidiual skill számít. Legjobb példra erre s1mple. - Ezen a szinten már csak team szinten lehet előrébb fejlődni, és nyerni -
Minden másra ott a DM, bot, aim map.

Simple legjobb játékosként van számontartva, évek számát se tudom hány éve aktív játékos, és pár éve sikerült összevergubálni egy bandát, akivel finaly sikerült elhozni egy major I. helyet.....

Szóval lehet itt lamentálni ki mennyit hogyan missel, meg gerendába a szálkát, de a major 4.-helyezése már fixen meg van, ami jól mutat a CV-ben :)

Readásul mouz mint org. még sose jutott el idáig.

[ Szerkesztve ]

You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.