Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
-
LOGOUT
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.

Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
válasz
joe-ker
üzenetére
Köszi!
Találtam egy másik megoldást is hasonlóan bénázóknak( vagy nem várhatjuk el játékosként, hogy ne ezzel kelljen baszakodni, de legalább valami leírást kapnánk?
)Steamen belül a játékra rá lehet kattintani jobb gombbal, és ott lehet set lunch optionsba írni amit kell. Már elfelejtettem

De lényeg hogy nem "steambe kell írni" meg "kattincs a sztímbe azt írd be hogy konzol"
-
joe-ker
senior tag
válasz
joe-ker
üzenetére
Megoldódott még akkor, egy gép restart kelett hozzá.

Más: Új gép állt a házhoz Asrock 970DE3/U3S3,FX-4130,Gigabyte Geforce GTX650,8gb ram win7
60 fps volt legelső körben,ezt a vsync korrigálta,de most fps_max 300 és nem tudom átállítani.
Van valakinek ötlete? Tudom bőven elég ennyi de kíváncsiságból érdekelne mégis mennyit tud. -
flash-
veterán
válasz
joe-ker
üzenetére
Sims sem az én stílusom de a kurvákat szivesen vetkőztetem annyit hogy ki az intelligens ember arra csak annyit mondok hogy én tettem itt hozzászólást erre kaptam lol-t és jesus beírást..na ennyit arról hogy ki az intelligens
dehát látszik a cs az nem a gondolkodó emberek játéka -
flash-
veterán
válasz
joe-ker
üzenetére
hát nem ismertem a source oldalt,csak kellett sims 3 végigjátszás-azt hozta ki google.
és a source ből asszociáltam hogy az valami counterstrike oldal lehet. ennyi
nem néztem meg pontosan hogy mi az az oldal mert NEM ÉRTDEKEL az a gagyi grafikájú kommersz olcsójancsik játéka a CS! -
Lewzke
őstag
válasz
joe-ker
üzenetére
A frisseb nem mindig jobb, az NV oldalon is jelenleg nem a legújabb WHQL-t ajánlott használni hanem eggyel korábbit. Nekem 9600GT-m van, ez sem egy mai darab. Minél öregebb egy kártya annál kevésbé kell drivert frissíteni, ugyanis fps növekedést már nem kapunk de csökkenést meg grafikai hibákat néha igen. Szerintem tedd vissza a 10.11-et.
-
satomee
senior tag
válasz
joe-ker
üzenetére
Na ja, de az USP jó kis pisztoly főleg ha mondjuk spór körben nem akarok még desert-re se költeni.. Meg hát amúgy is. A sok hülye patch helyett inkább az ilyen idegesítő bugokat javítaná a Valve, ez nálam már a játékélmény rovására megy...

Egyetlen reményem hogy nem csak nálam van ezek szerint így előbb-utóbb csak kijavítják... -
enginev3.0
félisten
Új hozzászólás Aktív témák

Archívum 1: [link]
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fedora Linux
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos autók - motorok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)

egy beta kulcsnak is örülnék kezdőkörben...
Mindjárt kipróbálom.
jó hogy van benne pont, ezen kívül kb annyit vettem észre, hogy lettek új ikonok vagy mik ha vásárol az ember, meg kiírja a stat hogy kinek van defuseja