Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kassadin

addikt

válasz zolee86 #13180 üzenetére

"Sziasztok! A legutóbbi ki...szott update óta általában úgy lőnek le, hogy nem látom az emberkét, egyszerűen meghalok és utána kiugrik a fal mögül, vagy éppen szalad oldalra a gyerek és 10 méterről 1 hites fejest ad dezivel. Gondolom valójában azért megáll egy pillanatra és úgy lő fejbe."

Biztos jól céloz, vagy direkt fejre megy, mert gyengítve lett a desert. Én tegnap ugorva kaptam fejest, megesik, biztos bemakkolt.

"Azt szeretném megkérdezni, hogy mégis mennyire kell állítani a cl_interp, cl_interp_all, cl_interp_ratio és cl_interp_npcs, mert hát hiába 20/10 megás netem egyszerűen laggolva jönnek ki a fal mögül az emberek. Ha a rateket feljebb veszem egy kicsit, az segit, de hát a legtöbb szerveren nem engedig 35000/66/66 fölé."

A 35k/66/66 pedig a jó. :K Lehet, hogy nem is a megadott rate értékekkel van problémád, hanem a neteddel. Csak a saját példám tudom felhozni, a napokban jött szerelő és javította meg az internetünket, mert egyfolytában szakadozott, valamint a pingem a játékokban az egekben volt. Kijött, kicserélt egy dobozt az oszlopon(elvileg szétégett benne valami), és azóta tökéletesen megy.

"Ja, és meg egy kérdés az fps-t érdemes maximalizálni, mert nekem ingen csak ingadozik 200 és 400 között."

fps_max parancs, de hiába írod be a 400-t, ha ugrál 200 és 400 között. Próbáld meg max 200-ra beállítani, hátha fix lesz. Nem tudom, hogy milyen géped van, de a régebbieknél jellemző(akárcsak nálam), a kemény fps ingadozás.

Új hozzászólás Aktív témák